• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Chp'li Aday Adayı Çağatay Güç Basınla Buluştu

Chp'li Aday Adayı Çağatay Güç Basınla Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan aday adayı Çağatay Güç basın mensuplarıyla kahvaltılı programda bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan aday adayı Çağatay Güç basın mensuplarıyla kahvaltılı programda bir araya geldi. Basınla tanışma toplantısında konuşan Güç seçimlerin partiye ve Aliağa'ya hayırlar getirmesini temenni etti.

HERKESE EŞİT MESAFEDAYİM
CHP'li aday adayı Çağatay Güç kendi özgeçmişini anlatmasının ardından, tüm etnik kimliklere ve dini algılara eşit mesafede olduğu belirterek şöyle konuştu: "Dedem Osman Sadi Güç’ün söylediği bir söz vardı; Biz cumhuriyet çocuklarıyız” Bu topraklara bağlılığımız Atatürk’ün öncülüğünde vatanperver Anadolu insanımızın verdiği mücadeleden gelir. Ben hayatım boyunca hep bu ideal ile büyütüldüm ve yaşadım. Benim ve ailemin Atatürk’ün fikirlerine ve devrimlerine bağlılığı tartışılmazdır. 21. Yüzyıl insan hakları ve özgürlükler perspektifinden bakıldığında tüm etnik kimliklere ve dini algılara eşit mesafedeyim. Tamamı benim için değerli ve önemlidir. Özel hayatımda ve çalışma hayatımda Anayasamızın 10. Maddesi doğrultusunda herkese, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin eşit mesafede bulunmayı kendime şiar edindim" dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ADAYIM
Aday olup belediye başkanlığını kanması halinde sosyal belediyeciliği Aliağalılarla tekrar buluşturmak istediğini ifade eden Güç: "10 yıldır sosyal demokrat belediyecilik yönetiminden uzak Aliağa’mızda yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandırmak ve sosyal belediyeciliği hayata geçirmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Aliağa Belediye Başkan aday adayı oldum ve bununla onur duyuyorum" dedi. Açıklamaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan aday adayı Çağatay Güç basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894