• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Hamza Dağ Karaburun'da Yoğun Bir Gün Geçirdi

Hamza Dağ Karaburun'da Yoğun Bir Gün Geçirdi
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, yoğun seçim çalışmaları kapsamında Karaburun'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, yoğun seçim çalışmaları kapsamında Karaburun'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dağ, ilk olarak Mordoğan Mahallesi AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada İzmir'in kronik sorunlarını çözmeye talip olduğunu vurgulayan Dağ, Mordoğan ve Karaburun'un şirin kalacağını, çarpık kentleşmeye ve doğa tahribatına izin vermeyeceklerini söyledi.

Dağ, Karaburun'un doğal gaz, kanalizasyon ve su sorunlarına da değinerek, "Doğalgazı önümüzdeki süreçte Karaburun'a da Mordoğan'a da getirmiş ve sağlamış olacağız. Halen kanalizasyon sorunu olan bir ilçemiz Karaburun. Bu kardeşiniz Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda kanalizasyon meselesini de inşallah çözecek. Suyu getireceğiz hiç merak etmeyin" dedi.

Karaburun'da esnafı da ziyaret eden Dağ, her zaman esnafın yanında olduklarını belirtti.Daha sonra Kösedere Mahallesi'ne geçen Dağ ve Cumhur İttifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, İzmir depreminde evleri hasar gören vatandaşlarla bir araya geldi.
Dağ, burada yaptığı açıklamada 34 depremzedenin konutlarının TOKİ tarafından yapılması konusunda ihalenin bugün yapılacağının müjdesini verdi. Bayraklı'daki rezerv alandan 5 depremzedenin evine kavuştuğunu dile getiren Dağ, 9 depremzedenin ise İzmir Büyükşehir Belediyesi ile protokol yaptığını, göreve gelmesi halinde protokolü yeniden gözden geçireceğini ve bu konutları da yaptıracaklarının altını çizdi.Hamza Dağ'ın Karaburun ziyaretinde renkli ve samimi görüntüler oluştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894