• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 4 °C

Menteşe Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kuruldu

Menteşe Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kuruldu
Menteşe Kent Konseyi Gençlik Meclisi kuruldu.

Menteşe Kent Konseyi Gençlik Meclisi kuruldu.  Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Abbas Çınar, Gençlik Meclisi Başkanı Üniversite Öğrencisi Taner Hasırcı ve beraberindeki heyet, ilk ziyaretini Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e yaptı. 

Ziyarette yeni kurulan Gençlik Meclisi’nin birçok kurumu temsilen seçilen otuz yaş altı gençler tarafından kurulduğunu belirten Meclis Başkanı Taner Hasırcı, gençlerin sesi olacaklarını belirterek, ‘Yeni kurulan bir meclis olarak gençlerin her platformda fikirlerini, düşüncelerini ifade ederek, gençlerin sesi olmaya çalışacağız’ dedi. 

Ziyarette Meclis Başkanı Taner Hasırcı ve beraberindeki üyeleri tebrik eden Başkan Gümüş, “Siz gençler bizim yarınlarımız, geleceğimizsiniz. Biz ne yapıyorsak sizlere iyi bir gelecek hazırlamak için yapıyoruz. Sizlere güvenimiz tam. Menteşe Kent Konseyi, belediyemize bağlı olan bir konsey. Bu nedenle devamlı olarak birlikte çeşitli sergiler, söyleşiler ve etkinlikler düzenliyoruz. Belediye olarak her zaman destek verdiğimiz Kent Konseyinde siz gençlerle de yapacağımız etkinliklerde elimizden gelen desteği yapacağız. Siz yeter ki bize projelerle gelin. Sizin fikirleriniz, düşünceleriniz bizim için çok önemli. Biz geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi. 

Ziyarete Menteşe Kent Konseyi Başkanı Yrd.Doç. Dr. Ali Abbas Çınar ile katılan Gençlik Meclisi şu isimlerden oluşuyor; Menteşe Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı: Taner Hasırcı Asil Üyeler: Altar Zeyhan (Muğla Gazeteciler Cemiyeti), Duygu Tunç(Kötekli Mahallesi), Burcu Öztürk(Muğla Ticaret ve Sanayi Odası), Samet Yüce(Üniversite), Çiğdem Kuş(Üniversite),Sadet Evren Taşdelen (ADD) Handan Aytuğ Karahan(Diş Hekimleri Odası), Ali Yiğit Kocabıçak(Engelliler Derneği), Sarp Işık(Muğlaspor), Zeliha Özbalık(İlçe Sağlık) // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894