• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Fırsat Günleri Başlıyor

Fırsat Günleri Başlıyor
İzmirlileri heyecanlandıran Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri Tepekule Kongre Merkezinde başlıyor.

İzmirlileri heyecanlandıran Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri Tepekule Kongre Merkezinde başlıyor. Yüzlerce özel hediyeliğin yüzde 70’e varan indirimlerle satışa sunulacağı organizasyona 4 Şubat cumartesi günü start verilecek. 11 gün sürecek fırsat günleri 14 Şubat’ta tamamlanacak.

Sevdiklerinin özel gününde başını döndürmek isteyenler için fırsat günleri başlıyor. Sevgiliye hediye seçmeyi keyifli bir iş haline getirecek, Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Günleri 4 Şubat cumartesi günü kapılarını açacak. Bayraklı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençiz Fuarcılık tarafından düzenlenen organizasyon Tepekule Kongre Merkezi’de gerçekleşecek.

Hediyelik sektörünün seçkin temsilcilerinden olacak katılımcılar, sevgililere özel yüzlerce çeşit hediyeliklerini stant vitrinlerine taşıyacaklar. Mücevher takılar, Güzellik ürünleri, Aşkın simgesi özel mumlar, Mesaj nakışlı gömlekler, Mesaj kutuları, Özel temalı sihirli kupalar, Sevgi saatleri, Temalı takvimler, Baskılı abajurlar, Puzzleler, Resimli yastıklar, 3D Lambalar, biblolar, Cüzdan, Gümüş, Bakır ve Yöresel ürünler görücüye çıkacak. Bu ürünlerin tanıtımı ve sıcak satışları şok indirimli fiyatlarla yapılacak. Sevgililer gününün yıllar boyu sürecek olan aşkların teminatı olduğunu vurgulayan katılımcılar, ziyaretçilerin yıllardır süren hediye bulma kâbusunu bu organizasyonla keyifli bir işe dönüştüreceklerini söyledi.

İzmirlilerin ve hediyelik sektörünün ısrarlı istekleri nedeniyle Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri’ni düzenlediklerini belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, ziyaretçilerin kişiye özel hediyelikleri büyük indirimlerle alacağına dikkat çekti. Gençer, “Hazırladığımız zengin hediye içeriği sevgililerin hoşuna gidecek kaliteli ürünlerden oluşuyor. Hediyelerimiz her yaşa, her zevke hitap edecek şekilde hazırlandı. Erkek sevgiliye hediye almak isteyenler, kadınlara hitap edecek çeşitli sürprizler bulmak isteyenler Tepekule Kongre Merkezi’ne gelecekler”dedi.

Kültürpark Fuar Alanı Basmane kapısından ücretsiz ulaşım servislerinin kaldırılacağı Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri 4-14 Şubat tarihlerinde Bayraklı’daki Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Organizasyon her gün 11.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894