Aliağa Belediyesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79’uncu yıl dönümünde 600 genci Anıtkabir’e götürdü. Anıtkabir ziyaretinde gençlere eşlik eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, anıtkabirde düzenlenen özel törende mozoleye çiçek sundu.
Aliağa Belediyesi ve Aliağa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin işbirliği ile düzenlenen organizasyonda gençler, gece 11’den itibaren hareket noktası olan Cumhuriyet Meydanı’nı doldurmaya başladı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle alanı dolduran 600 genç, gece 12’de 13 Otobüsle ‘Ata’mızın Yolundayız’ sloganıyla yola çıktı. Gençler yola çıkmadan önce ‘Açtığın Yolda, Kurduğun Ülküde, Hiç Durmadan…’ pankartı açarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
BAŞKAN SERKAN ACAR MOZOLEYE ÇİÇEK BIRAKTI
Ata’nın huzuruna çıkmak için büyük bir heyecan yaşayan kafile sabahın erken saatlerinde Anıtkabir’e ulaştı. Burada Aliağa kafilesini Türk Boyları Konfederasyon Genel Başkanı Durhasan Koca ve Ankara Yörük Türkmen İl Beyi Musa Hançer karşıladı. Anıtkabir’e giriş yapan Başkan Serkan Acar ve beraberindeki gençler ellerindeki Türk Bayrakları ve dev Atatürk posteriyle Ata’nın manevi huzuruna geldi. Gençler burada zaman zaman duygusal anlar yaşarken Başkan Serkan Acar, düzenlenen özel törenle mozoleye çiçek bıraktı. Mozoleye çiçek bırakılmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunuldu. Başkan Serkan Acar ve beraberindeki gençler Anıtkabir’de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
GENÇLER CUMHURİYET MÜZESİNİ GEZDİ
Anıtkabir ziyaretinin ardından Türk siyasi tarihinde önemli bir yeri olan ve bugün Cumhuriyet Müzesi olarak hizmet veren İkinci Türkiye Büyük Millet Meclisi binası gezildi. Başkan Serkan Acar, müze içerisinde bulunan Genel Kurul Toplantı Salonu ve diğer bölümleri ilgiyle inceledi.
GENÇLERDEN TEŞEKKÜR
Ziyaret süresince gençlerin sabah, öğle ve akşam yemekleri Aliağa Belediyesi tarafından karşılandı.
Günübirlik yapılan ziyarette gece yarısı Aliağa’ya dönen gençler, 10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk haftasında Anıtkabir ziyareti düzenleyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür etti. /EGE BASIN GRUBU


GAZETELERİMİZ
GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net
BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com
EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com
FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr
VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com
YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net
ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com
ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     
SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com
İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ
ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com
ARASTA HABER           www.arastahaber.com
YENİ SAZAN               www.yenisazan.com
YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com
YENİVİZYON              www.yenivizyon.net
ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com
GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com
ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com
ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com
BAKIRÇAY                  www.bakircay.com
EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com
GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com
AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com
EGE RAPOR                 www.egerapor.com
EGE İLAN                    www.egeilan.net
EGE İHALE                  www.egeihale.com
ALFA TİVİ                  www.alfativi.com
EGE VİDEO                www.egevideo.com
EGEPLAY                 www.egeplay.com 











































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.