• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Aliağa Belediyesi’nden Öğrencilere Tatil Sürprizi

Aliağa Belediyesi’nden Öğrencilere Tatil Sürprizi
Aliağa Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için bu yıl da eğlenceli etkinlikler hazırladı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek sinema ve kukla gösterimleri öğrencilerin sanatla iç içe bir tatil geçirmelerini sağlayacak.

1-aliaga’da-eglenceli-yariyil-tatili-basliyor.jpg

Yarıyıl etkinlikleri kapsamında Aliağa Gençlik Merkezi’nde sinema şöleni yaşanacak. Çevre mahalleler, Yeni Mahalle ve Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilecek  “Turta İle Evrim Abla’nın Yolculuğu” isimli kukla gösterisi ise çocuklara keyifli dakikalar yaşatacak.  Aliağa Belediyesi sinema günleri boyunca 22-23-24 ve 25 Ocak tarihlerinde çevre mahallelerde ikamet eden çocuklar için Aliağa Gençlik Merkezi’ne ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Aliağa Gençlik Merkezi’nde Sinema Şöleni
Aliağa Gençlik Merkezi Sinema Salonu’nda 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak sinema şöleni 4 Şubat 2024 Pazar günü sona erecek. Öğrenciler sinema keyfini Aliağa Gençlik Merkezi Erşan Park’ta her gün 10.30 – 20.30 saatleri arasında ücretsiz olarak gösterime sunulacak; Rafadan Tayfa “Hayrimator”, Atatürk 2, Kardeş Takımı ve Kolpaçino 4 4’lük isimli filmlerle yaşayacak. Aliağa Belediyesi sinema günleri boyunca 22-23-24 ve 25 Ocak tarihlerinde çevre mahallelerde ikamet eden çocuklar için Aliağa Gençlik Merkezi’ne ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.  

2-aliaga’da-eglenceli-yariyil-tatili-basliyor.jpg

Kukla Gösterileri Tatile Renk Katacak
Öğrenciler, yarıyıl tatilinin keyfini sinema filmlerinin yanı sıra kukla gösterimleriyle de doyasıya yaşayacak. Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) Çocuk Tiyatrosu Eğitmeni Evrim Yaşar’ın hazırladığı “Turta İle Evrim Abla’nın Yolculuğu” isimli kukla gösterisi çocuklarla buluşacak.

3-aliaga’da-eglenceli-yariyil-tatili-basliyor.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894