• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Agora Sohbetleri Yeni Dönemi İle Her Cuma

Agora Sohbetleri Yeni Dönemi İle Her Cuma
2011 Yılından bu yana her kış döneminde takipçileri ile buluşan, farklı konu ve konukların ağırlandığı Agora Sohbetleri 7 Ekim Cuma günü yeniden başlıyor.

2011 Yılından bu yana her kış döneminde takipçileri ile buluşan, farklı konu ve konukların ağırlandığı Agora Sohbetleri 7 Ekim Cuma günü yeniden başlıyor. 07 Ekim Cuma günü saat 16:00’da Agora Sohbetleri’nin yeni döneminin ilk konuğu Klinik Psikolog Özenç Ertan Öztekin olacak. Agora Alışveriş Merkezi A Blok Etkinlik Alanında gerçekleşecek olan söyleşide Özenç Ertan Öztekin, “Çocuklarda Okul Psikolojisi” konusundan bahsedecek. 

ÖZENÇ ERTAN ÖZTEKİN KİMDİR?
Özenç Ertan Öztekin 1974 yılında İzmir’de dünyaya gelmiş ilk, orta, lise ve üniversite öğrenimini de İzmir’de tamamlamıştır. 1995 yılında Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olan Öztekin, Yüksek Lisansı’nı ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi Klinik Psikoloji Alanında 2002 yılında tamamlamıştır. Klinik Piskolog Özenç Ertan Öztekin, kendi ofisinde çalışmalarına devam etmektedir.

7 Ekim Cuma günü Klinik Psikolog Özenç Ertan Öztekin Agora Sohbetleri’ne konuk olarak A Blok aktivite alanında saat 16:00’da “Çocuklarda Okul Psikolojisi” konusu hakkında katılımcıları bilinçlendirecek. Öztekin söyleşisinde; okul çocuğun hayatında neden önemlidir, çocukların okulda karşılaşabilecekleri güçlükler, ödev yapmak, ders çalışmak ve okul kaygısı gibi konulardan bahsederek sohbet bitiminde katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, 7 Ekim Cuma günü başlayacak olan Agora Sohbetlerinin her ay farklı konu ve konuklarla devam edeceğini belirterek, aile içi iletişimden, modaya, sanattan sağlığa kadar birçok konuyu alanında uzman konuklarla Agora Sohbetleri ziyaretçileriyle buluşturacaklarını belirtti. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894