• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Zafer Algöz “Ken Taç Dis” Kitabını İmzaladı

Zafer Algöz “Ken Taç Dis” Kitabını İmzaladı
Usta oyuncu Zafer Algöz’ün hem güldüren hem de hüzünlendiren anılarına yer verdiği üçüncü kitabı “Ken Taç Dis”in lansman ve ilk imza günü gerçekleştirildi.

Usta oyuncu Zafer Algöz’ün hem güldüren hem de hüzünlendiren anılarına yer verdiği üçüncü kitabı “Ken Taç Dis”in lansman ve ilk imza günü gerçekleştirildi. İnkılâp Kitabevi etiketiyle sevenleriyle buluşan “Ken Taç Dis” kitabının, 30 Haziran’da D&R Galataport’ta düzenlenen imza gününe yoğun bir katılım yaşandı.

Sinema ve tiyatronun sevilen ismi Zafer Algöz’ün kaleme aldığı “Ken Taç Dis” kitabı için düzenlenen lansman ve imza günü büyük bir ilgiyle karşılandı. İnkılâp Kitabevi etiketiyle okurlarıyla buluşan “Ken Taç Dis”in, ilk imza günü yoğun katılımla gerçekleşirken; etkinliğe gelen okurlar, yüzlerindeki gülümsemeyle etkinlikten ayrıldı.

Üçüncü kitabı olan “Ken Taç Dis” söyleşisinde Zafer Algöz, üç kitabının adlarını koyan sinema ve sanat dünyasının değerli isimlerinden bahsederken, üçüncü kitabının isim babasının da Can Yılmaz olduğunu söyledi. Algöz, “Kitabın adını ‘Bana Konum Atsana!’ koyacaktım. Can, senin en çok kullandığın ifade ‘Ken Taç Dis’ diyince, kitabın adını bu şekilde koymaya karar verdik.” ifadelerini kullandı.

“Ken Taç Dis”in tanıtımının ardından misafirlerin sorularını yanıtlayan Zafer Algöz, bir okurunun, çok komik anılar yazıp olur olmadık yerlerde kendisini güldürdüğünü söylemesi üzerine, “Kitapların sonuna toplu taşımada okumayınız ibaresi koymayı teklif ettim aslında. Çünkü durup dururken gülüyorlar, çevredekiler anlamıyor, kavga çıkıyor. Bir okurum Teksas’ta bir barda kitabımı okurken kahkaha atmış. Adamın biri yanlış anlayıp, sen niye gülüyorsun demiş. O da senin gibi eski bir kovboyun kitabını okuyorum diyince, ancak öyle işi tatlıya bağlamışlar.” ifadelerini kullanarak, imza gününe gelen okurlarının yüzünü gülümsetti. Basın ve okurların yoğun ilgi gösterdiği kitap tanıtımı, 2 saat boyunca devam eden imzaların ardından sona erdi.

“Ken Taç Dis”, Yoğun Hayat Koşturmacasına Bir Nefeslik Mola Sunuyor

Daha önce yayımlanan ve çok sevilen iki kitabının ardından usta tiyatrocu ve oyuncu Zafer Algöz, yeni kitabı “Ken Taç Dis” ile okurlarına yeniden merhaba diyor. İnkılâp Kitabevi imzasıyla raflarda yerini alan “Ken Taç Dis”, yazarın kendi hayatından kesitleri samimi bir anlatımla aktararak eğlenceli bir anlatı sunuyor. Usta oyuncu Algöz, başından geçen olayları sade ve akıcı bir dille satırlara dökerken, anlatımın yalınlığı ve okurla kurulan içten bağ edebiyatseverlerin beğenisini kazanıyor.

“Ken Taç Dis”, içerisinde yer alan çarpıcı hikâyeler ve samimi üslubuyla, yoğun hayat koşturmacasına bir nefeslik mola sunuyor. Kaleme aldığı anılarıyla, anlatı sanatının zirvesini yakalayan Zafer Algöz, maharetli kalemini ve keskin zekâsını bir kez daha kanıtlıyor. Okurlarının yüzünde tebessüm yaratmak için her satırını ilmek ilmek dokuduğu anılarını ve bu anılarda yer alan tiyatro tarihinin en özel insanlarını tarihe not düşen Algöz, “Ken Taç Dis” ile Türk edebiyatına yeni bir soluk getiriyor.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894