• BIST 9878.43
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

TAB Gıda Sektörün Dijital Dönüşümüne Liderlik Ediyor!

TAB Gıda Sektörün Dijital Dönüşümüne Liderlik Ediyor!
TAB Gıda, değişen tüketici davranışları doğrultusunda hayata geçirdiği

TAB Gıda, değişen tüketici davranışları doğrultusunda hayata geçirdiği Ne Yediğini Bil, Tıkla Gelsin ve Facebook Messenger BOT gibi uygulamalar ve yüzü dijitale dönük kampanyalarla yeme içme sektörünün dijital dönüşümüne öncülük ediyor.

Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda, bünyesindeki markalarının teknolojik alt yapılarını geliştirerek sektörün dijital dönüşüme öncülük etmeye devam ediyor. Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Sbarro® ve Usta Dönerci® gibi markalarıyla yurtiçinde 1000’den fazla restoranı yöneten TAB Gıda, değişen tüketici davranışları doğrultusunda hayata geçirdiği uygulamalar ile dijital yüzünü sürekli yeniliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan TAB Gıda Dijital Pazarlama ve Teknoloji Direktörü Burak Akın: “Bizim için gençleri yakalamak çok önemli. Başarımızın temelinde de aslında onların hayatına dokunan iletişim çalışmalarımız ve yakaladığımız sıcak iletişim yatıyor. Bu perspektifle hızla gelişen ve değişen dijital dünyanın trendlerini takip etmeye azami hassasiyet gösteriyoruz. Gençlerin kullandığı platformlarda varlık gösteriyoruz ve o platforma özel çalışmalar dizayn ediyoruz. Burger King® markamızda daha önce Türkiye’de ilk kez Popeyes® için tecrübe ettiğimiz, müşterilerimizi siparişe yönlendiren Facebook Messenger Bot uygulamasını devreye aldık. Tüm markalarımızın online sipariş sitesi Tıkla Gelsin’e bağlı olan bu sistem sayesinde kullanıcılar Facebook’tan çıkmadan Tıkla Gelsin’e üye olup zaman ve mekan sınırı tanımadan sipariş verebiliyor. Yine gençleri yakalamak adına son yıllarda tüm dünyada popülaritesi süratle artan e-spor kategorisini sahiplendik ve gamer’lar için Pro Gamer Menü’yü geliştirdik. 
Bu kitleyi hedeflerken de dijital kanallar başroldeydi. Bu dönüşümü sadece sosyal medyada bırakmadık restoranlarımıza da taşıdık. Bugün kullandığımız dijital menü boardlarAVM’lerdeki restoranlarımızda büyük fark yaratıyor. Kendini uzak mesafeden belli eden, kaliteli, iştah açıcı ve güzel görüntüler müşterilerimizde pozitif bir etki bırakıyor ve günün değişik saatlerinde, değişik kampanyalar yapabilmemize, hızlı hareket etmemize olanak sağlıyor. Ödeme sistemlerinde de yeni çağın trendlerini takip ediyor ve uyguluyoruz. Son olarak www.tiklagelsin.com ve tıkla gelsin mobil uygulama sistemimize kattığımız Masterpass ödeme sistemi ile müşterilerimizin kredi kartlarının yanlarında olmadan pratik ve hızlı bir şekilde sipariş vermelerini sağladık.” dedi.

“ÜRETİMDEN TÜKETİME UZANAN HİKÂYEMİZİ DİJİTALLEŞTİRDİK.”

Akın, sözlerine şöyle devam etti: “Diğer yandan sektörde 24 yıllık aşan tecrübemizle restoranlarımıza gelen misafirlerimizin kafasındaki soru işaretlerini gidermek istedik. Ürünlerimizin gıda güvenliği, hijyen ve ürün kalitesiyle ilgili süreçleri üretimden tüketime uzanan hikâyesi ile birlikte en iyi şekilde anlatabilmek için Ne Yediğini Bil platformunu hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de sektörümüze değer katan ve yön veren çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. ” dedi.

TAB GIDA HAKKINDA:

TAB Gıda hakkında: ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 600’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 190’dan fazla Popeyes®, 60’tan fazla Arby’s® ve 120’ye yakın Usta Dönerci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894