• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Menemen’den Çevre Yürüyüşü

Menemen’den Çevre Yürüyüşü
1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan Türkiye Çevre Haftası kapsamında, ülke genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen "81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü" Menemen’de de gerçekleştirildi.

1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan Türkiye Çevre Haftası kapsamında, ülke genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen "81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü" Menemen’de de gerçekleştirildi. Menemen Belediyesi Gölpark Tesisleri’nde düzenlenen ve büyük ilgi gören yürüyüşe, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan eşi Filiz Pehlivan ile birlikte katıldı. Yürüyüşe katılanlara su ikram edildi.

‘ÇEVRE KİRLİLİĞİ SAĞLIĞIMIZI ETKİLER’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Türkiye genelinde "Çevre Haftası" ilan edildiğini, kutlanan haftanın bu yılki temasının "sıfır atık" olduğunu hatırlatan Başkan Vekili Pehlivan, "Geri dönüşüm oranlarımızı artıracağımız, çocuklarımıza yemyeşil, tertemiz bir dünya bırakmak adına projeler üretiyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın koordinesinde tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen ‘81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü’ne kıymetli hemşerilerimizle birlikte katılım gösterdik. Güzel bir birliktelikle 

Menemenimizde bir farkındalık sağladık
Yaşadığımız çevreyi ve doğayı korumak bizlerin en asli görevidir. Unutulmamalıdır ki, biz doğayı koruduğumuz sürece, doğa da bizi korur. Bu noktada hepimize bir takım görevler düşmektedir. Çevre kirliğine yol açacak davranışlardan uzak durmalıyız. Çünkü dengesini bozduğumuz, kirlettiğimiz çevre, bizim sağlığımızı etkiler. Çevreyi koruyup kolladığımız gibi, çevre kirliliğine engel olanları da uyarmak, insani bir görevdir. Nefes aldığımız havanın, içtiğimiz suların, yaşadığımız çevrenin temiz olmasının yolu, çevre kirliliğine engel olmaktan geçer. Bu konuda tüm hemşerilerimi duyarlı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894