• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Hamdi Erdem Alto Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Hamdi Erdem Alto Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Aliağa Ticaret Odası Başkan yardımcılığı görevini yürüten Hamdi Erdem düzenlediği basın açıklamasıyla oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Aliağa Ticaret Odası Başkan yardımcılığı görevini  yürüten Hamdi Erdem düzenlediği basın açıklamasıyla oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 12 Ekim'de yapılacak seçimler öncesi ekibiyle katıldığı basın açıklamasında konuşan Erdem "Gayretli ve programlı bir ekiple, El ele, omuz omuza vererek, ağır sorumluluk gerektiren, bu şerefli göreve talibiz"  dedi.

Sarı listede yer alan iş insanlarının katıldığı basın açıklamasında konuşan Hamdi Erdem Aliağa'nın sanayisi ve ticaret kapasitesiyle ülkenin dışarıya açılan kenti olduğunu söyledi . Erdem; "Kendine özgü özellikleriyle, ticari anlamda, bir cazibe merkezi olan Aliağa'mızın, Ticaret Odası Başkanlığı; hem yoğun ve tempolu bir çalışma, hem de büyük sorumluluk gerektiren, önemli bir görevdir ve biz bu göreve: tecrübeli, bilgi ve birikimli, değişime ve yeniliğe açık. Gayretli ve programlı bir ekiple, El ele, omuz - omuza vererek, ağır sorumluluk gerektiren, bu şerefli göreve talibiz." Dedi.

Vizyoner, adil, şeffaf bir ticaret odası hedeflediklerini kaydeden Erdem; " Öncelikle şeffaf, adil  tüm üyelerine ve paydaşlarına, eşit mesafede, bir ticaret odası hedefliyoruz ve bunun için var gücümüzle çalışacağız. İlk icraatlarımızdan birisi, odamızın meclis toplantılarını canlı yayınlamak olacaktır. Dijital olarak izlenebilecek ve kararlar da aynı şeffaflıkla ilan edilecektir. Ticaret odası; üyelerimizin ticari faaliyetlerini, geliştirmelerine katkı sunma konusunda, öncü güç olacak ve aktif rol oynayacak. İnter aktif yönetim anlayışını çok önemsiyoruz. Bir Program dahilinde, firmalarımızı kendi iş yerlerinde ziyaret ederek' ticaret odasının aslı unsuru olan, iş insanlarımızla toplantılar yapacağız. Onların önerilerini, eleştirilerini, projelerini, sorunlarını, beklentilerini, fikirlerini alarak, yönetime kendi görüşleriyle katılmalarını ve katkı sunmalarını sağlayacağız. Odamıza yeni bir anlayış kazandırma yolunda, hep birlikte hareket edeceğiz. Böylelikle üyelerimizi, ticaret odamızda, daha etkin kılmayı, hedeflemekteyiz." Dedi.

Üyelerin, hedef kitleleriyle buluşmalarına yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade eden Hamdi Erdem; " Bu bağlamda, ayni sektörde faaliyet gösteren firmalarımızı, bir araya getirerek, sektörel  güç birliği oluşturmayı amaçlıyoruz. Yine Bu Noktada Düzenli Olarak Her Ay, Firmalarımızın Tanıtımını Yapmak, Firma Tanıtım Günleri ve "Ticaret Odası Tacir Buluşmaları" düzenlemek de aynı amaca yönelik planladığımız çalışmalardan bazılarıdır. Aliağa'da faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmaların. Yatırımcıların; Aliağa'mızın yerel firmaları Olan üyelerimizle, ticaretini ve iş-birliğini sağlamaya yönelik etkinlikler düzenleyerek, hem üyelerimize hem de ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacağız. Özetle; Aliağa Ticaret Odası. Üyelerini sadece mesajla hatırlayan değil; ticaretin, ekonominin ve yaşamın içerisinde kucaklayan ve destekleyen Bir ticaret odası olacaktır." Diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894