• BIST 10746.98
  • Altın 4394.422
  • Dolar 40.5925
  • Euro 47.1002
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 32 °C

Tahran’da Türk Tekstili Rüzgarı

Tahran’da Türk Tekstili Rüzgarı
Hazır giyim, tekstil ürünleri, iplik ve ev tekstilinde fırsat sunan IRANTEX 2016 Fuarı, Tahran’da 3-6 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Fuarda 34 Türk firması, İTO’nun Türkiye Milli Katılım organizasyonuyla ürünlerini sergiledi.

Hazır giyim, tekstil ürünleri, iplik ve ev tekstilinde fırsat sunan IRANTEX 2016 Fuarı, Tahran’da 3-6 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Fuarda 34 Türk firması, İTO’nun Türkiye Milli Katılım organizasyonuyla ürünlerini sergiledi.

IRANTEX 2016 Fuarı, İran’ın başkenti Tahran’da 22’nci kez kapılarını açtı. Fuar, başkentin prestijli fuar alanı Tehran International Permanent Fair Ground’da 3-6 Eylül 2016 tarihleri arasında organize edildi. Fuarda Türkiye Milli İştiraki, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirildi. İran dışından da yoğun katılımın olduğu fuarda 34 Türk firması, İTO çatısı altında ürünlerini tanıttı.

İTO’YA ÖZEL SALON

Türk tekstil ve hazır giyim sektöründe faaliyet yürüten yatırımcılar açısından oldukça önem arz eden fuarda, İTO’nun yoğun temasları sonucunda Türkiye’ye ayrı bir salon tahsis edilmesi de sağlandı. Bu sayede İran pazarında etkin şekilde yer almak isteyen Türk firmalarının, muhtemel İranlı iş ortakları ile rahat iletişim kurma şansı doğmuş oldu.

ÜRÜN TANITIM FIRSATI

Fuarda ağırlıklı olarak hazır giyim, iç giyim, tekstil ürünleri, iplik ve ev tekstili sektörlerine mensup firmalar ürünlerini tanıtırken, fuar boyunca iş adamları çok sayıda yabancı yatırımcılarla çeşitli toplantılar yapma fırsatı da yakaladı.

YOĞUN İŞ GÖRÜŞMELERİ

IRANTEX 2016 Fuarı’nda İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Topçu başkanlığındaki heyet, Türkiye Tahran Büyükelçiliği Ticaret Müşavirleri Mehmet Ali Erkan ve Cengiz Gürsel ile görüşme gerçekleştirdi. Heyet ayrıca İran Tekstil Federasyonu temsilcileriyle de bir araya geldi. Türk iş adamları fuar boyunca Tahran Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileriyle de görüştü. Fuarda İTO Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Uluç Hacıhasanoğlu da yer aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Nuray Aydemir: "Geçmiş Olsun Türkiye"28 Temmuz 2025 Pazartesi 14:28
  • Menemen'e Aynısefa geliyor24 Temmuz 2025 Perşembe 15:08
  • Çeşme’de zorunlu su kesintisi başlıyor24 Temmuz 2025 Perşembe 11:51
  • İZSU vatandaşları su tasarrufuna davet ediyor24 Temmuz 2025 Perşembe 11:36
  • İZMAR halka halka büyüyor24 Temmuz 2025 Perşembe 11:28
  • Menderes’teki yangın kontrol altına alındı24 Temmuz 2025 Perşembe 11:18
  • Büyükşehir’den güvenli İzmir için sıkı denetim22 Temmuz 2025 Salı 10:34
  • Ege Üniversitesi ile Spor Toto İş Birliği Başladı21 Temmuz 2025 Pazartesi 10:16
  • İzmirli annelerin arkasında Büyükşehir Belediyesi var21 Temmuz 2025 Pazartesi 10:12
  • Hilton Oteli hisseleri devrediliyor21 Temmuz 2025 Pazartesi 09:55
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894