• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Şahin; Yerel Yönetim İçin Kolları Sıvıyoruz

Şahin; Yerel Yönetim İçin Kolları Sıvıyoruz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı “Yerel Yönetim Çalıştayı” yapıyor. Partililerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının, uzmanların ve MHP’nin gönüllü kuruluşların temsilcilerinin katılacağı çalıştay Balçova Termal Tesislerinde gerçekleştirilece

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı “Yerel Yönetim Çalıştayı” yapıyor. Partililerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının, uzmanların ve MHP’nin gönüllü kuruluşların temsilcilerinin katılacağı çalıştay Balçova Termal Tesislerinde gerçekleştirilecek. Çalıştay ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Veysel Şahin; “Şehrimize hizmet etmek için kollarımızı sıvadık. İzmir’de yaşayan, İzmir’in dertlerini iyi bilen insanlarla ve teşkilat mensuplarımızla birlikte sorunları masaya yatıracağız" dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı Otuz ilçe teşkilatını kapsayan konular üzerinde bir “Yerel Yönetim Çalıştayı” düzenliyor. Dünyanın önemli kuruluşlarının kullandığı “workshop” tekniği ile gerçekleştirilecek atölye çalışmasında İzmir’in ve ilçelerinin sorunları masaya yatırılacak. On masada gerçekleştirilecek olan atölye çalışması için İzmir’in tanınmış bilim insanları, STK temsilcileri, Akademisyenler, siyasetçiler, Ülkü Ocakları temsilcileri, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikası Üyeleri, Türkiye KamuSen üyeleri ve konularında uzman katılımcılar bir araya gelecek. Aralık ayının ilk Haftası gerçekleştirilecek olan çalıştay ile ilgili konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin; “İzmirliler olarak şehrimizin sorunlarının bedelini hep birlikte ödüyoruz. Toplu taşıma, otopark, bozuk yollar, deprem riskleri, kentsel dönüşüm, çöp, su, sel, derelerin ıslahı, körfezin kirliliği 23 yıldır bir türlü çözüm bulunamayan sorunlar. Biz şehrin sakinleri ve uzmanları olarak bu konuda bir araya gelip sorunlarımız ve çözüm yolları üzerinde konuşma zemini oluşturacağız. Çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

MHP İzmir’in gerçekleştirdiği çalıştaya yüzün üzerinde katılımcı ile çok sayıda izleyici katılacak. Workshop tekniği ile gerçekleştirilecek çalıştay on farklı masa etrafında bir araya gelen katılımcıların atölye çalışması ile işleyecek. Her masada bir yönetici ve bir raportörde hazır bulunacak.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894