• BIST 10275.85
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Nazmiye Esen Polikliniği Yenilenen Yüzüyle Törenle Hizmete Açıldı

Nazmiye Esen Polikliniği Yenilenen Yüzüyle Törenle Hizmete Açıldı
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak, Gaziemir’de sanayici işadamı Salih Esen ve kardeşlerinin doğup büyüdüğü semtte bulunan Nazmiye Esen Polikliniği, EBSO Meclis Başkanı ve Esen Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, İşadamı

Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak, Gaziemir’de sanayici işadamı Salih Esen ve kardeşlerinin doğup büyüdüğü semtte bulunan Nazmiye Esen Polikliniği, EBSO Meclis Başkanı ve Esen Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, İşadamı Önder Esen ve AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin katıldığı törenle hizmete açıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “Sağlıkta yapılan her hizmet kutsaldır” dedi. 
Gaziemir Belediyesi ile hayırsever Nazmiye Esen arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Salih Esen ve kardeşlerinin doğup büyüdüğü topraklar üzerinde inşa edilen poliklinik merkezinde yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı. Yenilemenin ardından yapılan açılış töreninde konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, sağlık yatırımları ile ilgili bilgiler vererek, “Nazmiye Esen Semt Polikliniği’ni açmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Allah daha fazla hastaneler ve poliklinikler açmayı nasip etsin. Sağlıkta yapılan her hizmet kutsaldır” dedi. 

Kamu hastanelerinin fiziki koşullarının hükümetleri döneminde hızla iyileştirildiğini hatırlatan Sürekli, İzmir’e yakında 3’üncü şehir hastanesinin sözünü vermeye hazırlandıklarını belirterek, “AK Parti olarak sağlık alanında verdiğimiz sözlerin hepsinin tutmaya çalışıyoruz. Söylediklerimizin hiç biri vaat olarak kalmıyor. Hepsini zamanla yerine getiriyoruz. İzmir’de iki şehir hastanesi planımız vardı. Ancak Buca’ya da bir şehir hastanesi yapılması yönünde talep geldi. Bizde bunu projelendirdik ve bakanımıza sunduk. Kısa süre sonra bu konuda bir müjde verebiliriz” diye konuştu.

“BİZİ YETİŞTİREN YÖRE HALKINA ARMAĞAN OLSUN”
Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından düzenlenen törende konuşan Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Esen Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen ise, “Doğup büyüdüğümüz, ömrümüzün ilk 20 yılını geçirdiğimiz, hayata bakışımızın şekillendiği mülkümüzün sağlık tesisine dönüştürülmesi hususu gündeme geldiği vakit hiç gözümüzü kırpmadan kabul ettik. Bizi yetiştiren yöre halkına bir armağan olması ve çok sevdiğimiz annemizin adını taşıması bizler için çok umut verici ve çok güzel bir olaydı. Biz üç kardeşiz üçümüzde aynı görüş doğrultusunda herhangi bir şey düşünmeksizin bu tesisin yapılmasına katkıda bulunduk” dedi. 

5. KATI DA DAHİL EDELİM
AK Parti iktidarının sağlığa verdiği öneme dikkat çeken Esen, “Biz de bu hassasiyet doğrultusunda üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz. Gerçekleşen yatırımın ardından Başhekimimiz Dr. Ömer Koçak beni ziyaret edip polikliniğin genişleyerek hizmete devam etmesi için yapılması gerekenlerden heyecanla bahsetti. Biz de gereken desteği vermekten mutluluk duyduk. Şu an 4 katta hizmet veren polikliniğimiz günde 800 hastaya hizmet verir durumda. Eğer İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün kullandığı 5. katı da polikliniğimize tahsis ederlerse biz de yeniden elimizi taşın altına koyarız ve günde 1000 hastaya hizmet verir duruma gelebiliriz” şeklinde konuştu. 

Nazmiye Esen Polikliniği’nin bulunduğu semte her geldiğinde gençlik anılarının canlandığını ifade eden Esen sözlerinin şöyle sürdürdü; “Ne mutlu ki Gaziemir ile olan irtibatımız nerede olursak olalım hiç kesilmedi, bu bağ nedeniyle de hiç kesilmeyecek. Böyle bir tesisin hemşerilerimize hizmet veriyor olması bize gurur veriyor. Annemizin adı da burada sonsuza kadar yaşayacaktır. Allah ona rahmetlerin en büyüğünü versin. İnanıyorum ki o da bizi övünçle seyrediyordur şu anda.”
Törenin ardından AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli sağlığa yaptıkları katkıdan ötürü Salih Esen’e teşekkür plaketi verdi./ EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894