• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C

Menteşe, Sizi Dinliyor

Menteşe, Sizi Dinliyor
Menteşe Belediyesi vatandaşlara daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak adına ‘Çağrı Merkezi’ ve ‘WhatsApp’ ihbar hattını kurdu.

Menteşe Belediyesi vatandaşlara daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak adına ‘Çağrı Merkezi’ ve ‘WhatsApp’ ihbar hattını kurdu. Vatandaşlar öneri, talep ve şikayetlerini 0 (252) 214 48 80 numaralı Çağrı Merkezi ve 0 552 214 48 80 ‘WhatsApp’ ihbar hattıyla 7 Gün 24 Saat iletebilecekler. 

Çağrı Merkezi’nin Menteşeliler ile belediye arasında 'çözüm köprüsü' olacağını belirten Başkan Gümüş, “Çağrı merkezimiz ve ‘WhatsApp’ ihbar hattımızı, belediye ile vatandaşlarımız arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek, istek ve şikayetleri daha hızlı almak ve zamanında çözüm üretmek için hizmete sunduk. Vatandaşlarımızla artık birden çok kanalla iletişim kurabiliyoruz. 0 252 214 48 80 numaralı Çağrı Merkezimizi arayan vatandaşlarımız, uygulama ile sorunlarını veya taleplerini ileterek kayıt altına alınmasını sağlayacak. Çağrı merkezi operatörlerimiz, yapılan görüşmeleri kayıt altına alacak ve her bir talep ilgili birime ulaştırılacak. Birimlere giden talep veya sorunların çözülüp çözülmediği de yine çağrı merkezimizin operatörleri tarafından birimlerden geri dönüş alınarak, kontrol edilecek ve vatandaşa bilgi verilecek. Yine aynı şekilde 0 552 214 48 80 ‘WhatsApp’ uygulaması ile bize ulaşan vatandaşlarımızın istek, talep ve önerileri de oluşturulan kayıtlarla ilgili birimlere yönlendirilecek. Sonrasında çağrı merkezi operatörleri geri dönüş yaparak, ilgili konu hakkındaki gelişmelerden WhatsApp’ uygulaması ile kişiyi haberdar edecek. Vatandaşlarımız ayrıca  ‘WhatsApp’ uygulaması ile belediyenin sorumluluk alanı içerisinde karşılaştıkları sorunların fotoğraflarını da çekip ulaştırabilecekler. Dolayısıyla Menteşe Belediyesi birimlerine ulaşmak, artık çok daha kolay olacak.” diye konuştu. 

ENGELLERİ KALDIRIYORUZ
Başkan Gümüş, “WhatsApp” uygulaması ile engellerinde ortadan kalktığını belirterek, “WhatsApp uygulaması ile işitme engelli vatandaşlarımız mesaj yoluyla istek ve şikayetlerini artık çok daha kolay bir şekilde bize ulaştırabilecekler.” dedi.  

“ALO BEN BAŞKAN GÜMÜŞ”
Çağrı Merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gümüş, gelen bir çağrıyı da cevaplandırdı.  Bir vatandaşın kırsal mahallelere yapılan çok amaçlı salonların yaygınlaşması talebini cevaplandırarak, ilgili birimlere iletti. Daha sonra ilgili birimden geri bildirim alan Başkan Gümüş, vatandaşı arayarak yapılacak çalışma hakkında bilgi verdi.  

‘Çağrı Merkezi’ ve ‘WhatsApp’ ihbar hattı Menteşelilere 7 Gün 24 Saat hizmet verecek. // EGE BASIN GRUBU    

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894