• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Körfezin Melekleri, Edirnespor’u Farklı Geçti

Körfezin Melekleri, Edirnespor’u Farklı Geçti
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 10. Haftasında, Edirne Bld. Edirnespor takımını konuk eden Edremit Beledidyesi Gürespor, karşılaşmayı 66 - 49 kazandı

Türkiye Kadınlar Basketbol  Ligi’nin 10. Haftasında, Edirne Bld. Edirnespor takımını konuk eden Edremit Beledidyesi Gürespor, karşılaşmayı 66 - 49 kazandı.

Edremit Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya her iki takım da yavaş başladı. Gürespor, art arda attığı basketlerle ilk periyotta üstünlüğü ele geçirdi. İlk periyod, 20-15 Gürespor’un lehine tamamlandı. Edirnespor takımı ikinci periyotta oyuna dahil olmakta zorlanırken, Gürespor oyuncuları etkili oyunuyla periyodu 40-25 skorla bitirerek soyunma odasına sevinçli gitti.

Üçüncü periyota daha seri şekilde başlayan Edirnespor oyuncuları, açığı kapatmak için yoğun mücadele gösterdi. Hızlı çıkışlarıyla oyuna hakim olan Körfezin Melekleri, üçüncü periyodu 50-36’ya getirerek son periyoda rahat girdi. Dördüncü periyotta savunmasını güçlendirmeye çalışan Edirnespor oyuncuları, maçta hakimiyeti ele geçiremedi. Seyirci desteğini de arkasına alan Edremit temsilcisi Gürespor, son saniyelere kadar mücadelesini sürdürdü ve karşılaşmayı 66-49 skorla tamamladı.

Karşılaşmanın en skorer isimler ise, Edirnespor takımından Molly Schlemer ve Gürespor takımından Waltiea Rolle oldu. Karşılaşmayı, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Kulüp Başkanı Bayram Kayahan ve çok sayıda taraftar izledi. 

Maçın ardından antrenörler ile oyuncular maçı değerlendirdi. Basın toplantısına katılan Edremit Belediyesi Gürespor Takımı Başantrenörü Ömer Buharalı, “Bu maç bizim için önemliydi. İyi bir istikrar yakalayamadık sezon başından beri. Galibiyet serisi yakalamaya çalışıyoruz. Hiç istemediğimiz maçları kaybettik. Edirne takımı son zamanlarda üst seviyede iyi basketbol oynuyor. Tehlikeli bir takım. Bunun da farkındaydık ve rakibi ciddiye alarak oynadık. İlk devrede iyi müdafaa yaptık. Rakibin savunmasını bozarak işimizi kolaylaştırdık. İkinci yarıda oyundan biraz düştük. Ama yanımıza rakibi yanaştırmadık. İyi oynadık. Her oyuna giren oyuncumuzdan katkı aldık. Benim için en değerlisi de buydu. Üzerine ekleyerek gitmemiz lazım. Sezon uzun. Hedeften şaşmadık. Kendimizi geliştirmemiz lazım. Rakibi mücadelesinden dolayı kutluyorum” dedi.

Gürespor Takım Kaptanı Betül Pehlivan ise, “Edirne ciddi bir rakipti. Bunun farkında olarak başladık. Maçı almamız gerekiyordu. Kötü giden grafiğimizi düzeltmek adına iyi oynadık ve kazandık. Karşı takımı da tebrik ediyorum. Ama gülen taraf biz olduğumuz için gayet mutluyuz” diye konuştu.

Edirne Bld. Edirnespor Takımı Başantrenörü Anıl Aydın da, “Öncelikle Güre ekibini tebrik ediyorum. İyi basketbol oynadılar. Bizim belki hafta sonundan kalan bir konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Maça iyi başlayamadık. Ritim bulduğumuz süre sayısı çok azdı. İstediğimizi elde edemedik. Kazanmaya gelmiştik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Teşekkür ederim” dedi.

Edirnespor oyuncusu Kader Çavdar, “Hedeflediğimiz bir maçtı. İstediğimiz gibi oynayamadık. Rakip takımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu./EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894