• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Kapalı Pazar Yeri İsabeyli Halkına Hayırlı Olsun

Kapalı Pazar Yeri İsabeyli Halkına Hayırlı Olsun
Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Mahallesinde kış ayları içerisinde başlatılan çok amaçlı kapalı Pazar yeri yapımı tamamlandı.

Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Mahallesinde kış ayları içerisinde başlatılan çok amaçlı kapalı Pazar yeri yapımı tamamlandı. 

Nazilli Belediyesi tarafından hem kapalı Pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere yapılan çok amaçlı sosyal alanın çevre düzenlemesi ve araç park yeri çalışmaları tamamlandı.  İsabeyli Mahallesi Özbay Caddesi ile 1006 sokak kesişiminde, hem kapalı Pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere geçtiğimiz kış aylarında başlatılarak bu gün itibari ile tamamlanan yapı (56x20 metre) 1120 metrekarelik alanda yer alıyor. Nazilli Belediyesinin yaptığı diğer çok amaçlı Pazar yeri ve cemiyet alanlarında olduğu gibi çatısı çelik konsriksiyonla kaplandı. Ayrıca Çok Amaçlı Sosyal Çatı yanındaki boş arsa değerlendirilerek araç park yeri olarak düzenlendi.
Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Mahallesine hem kapalı Pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere yapılan çok amaçlı sosyal tesisin tamamlandığının müjdesini veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Merkezdeki mahallelerde ve Nazilli Belediyesinden hizmet alan diğer mahallelerde mahalle sakinleri tarafından en çok istenen ve talep edilen hizmetler arasında kapalı Pazar yeri ile düğün ve cemiyetlerde kullanılmak üzere çok amaçlı sosyal çatı oluyor. Biz de bu bağlamda vatandaşlarımızın sıkıntılarına çare olabilecek öncelikli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2009 seçimlerinde ve 2014 seçimlerinde her mahalleye bir düğün salonu ve kapalı Pazar yeri sözümüzü geçen bu süreçler içinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Neredeyse hemen hemen 82 mahallenin yarısından fazlasında çok amaçlı sosyal çatı projelerimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreç içinde kalan mahallelerimize de bu tesislerin yapımları devam edeceğiz. İsabeyli Mahallesi Özbay Caddesi ile 1006 sokak kesişiminde (56x20 metre) 1120 metrekarelik alanda çelik konsriksiyonlu hem kapalı Pazar yeri hem de cemiyetlerde kullanılmak üzere yapımı tamamlanan çok amaçlı sosyal tesisin İsabeyli halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  /EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894