• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Güzellik Salonunun Açılış Kurdelesini Başkan Alıcık Kesti

Güzellik Salonunun Açılış Kurdelesini Başkan Alıcık Kesti
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Mahalle 163 Sokak No 1 Kat 1’de hizmete başlayan Beauty Time Güzellik ve Estetik Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Mahalle 163 Sokak No 1 Kat 1’de hizmete başlayan Beauty Time Güzellik ve Estetik Merkezi’nin açılış törenine katıldı.  

Beauty Time Güzellik ve Estetik Merkezi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da katılımı ile hizmete açıldı. Açılış törenine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Olcay Akyıldız, Şavk ailesi ve davetliler katıldı.  

İş kuran, istihdam sağlayan bayanların baş tacı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, açılışta yaptığı konuşmada, "Yeni işyerlerinin açılması, özellikle de güzellik salonlarının her geçen gün artması şehrimizin ne kadar çok geliştiğinin ve insanların kendilerine ne kadar çok baktığının göstergesidir. Özellikle iş kuran, istihdam sağlayan bayanlar bizim başımızın tacıdır Peygamber Efendimiz ( S.A.V ) diyor ki ; "Bayanlar erkeğin leğen kemiğinden yaratılmıştır. İncitmeyin, kırarsınız” diyor. Böyle bir dinin mensupları olarak hanımların gönüllerinin hoş olması, bakımlı olması, güzel olması, mutlu olması, huzurlu olması bize de yansır. Ben evdeyken eşime itaat ediyorum, rahat ediyorum” dedi.

KOSGEB ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’nin desteğiyle sıfırdan işini kuran Evli ve iki çocuklu girişimci ev hanımı Tuğba Şavk, "Bakımlı olmayı ve kendime bakmayı çok seviyorum. Bu nedenle sevdiğim bir şeyi aynı zamanda da aile ekonomisine destek olabilmek için işe dönüştürdüm. Milli Eğitim Bakanlığınca açılan ve 10 ay süren 1280 saatlik uzman estetisyenlik kursunu tamamladıktan sonran başta eşim olmak üzere Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç’un da desteği ile işyerimi açtım. Hayallerim gerçek oldu. Nazilli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nden de kredi kullanarak güzellik merkezimi son model cihazlarla donattım. 3 yıldan beri kendimi geliştirmek için eğitim alıyorum. Çok çalışıyorum. Eşim Yasin Şavk’ın da desteği ile Nazilli ve çevresinde örnek bir merkez olacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Yeni Mahalle 163 Sokak No 1 Kat 1’de hizmet verecek olan Beauty Time Güzellik ve Estetik Merkezinin kurdelesini okunan açılış duasının ardından hayırlı uğurlu olsun dilekleri ile kesen Haluk Alıcık salonu gezerek verilecek hizmetler hakkında işyeri sahibi Tuğba Şavk’dan bilgiler almayı ihmal etmedi. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894