• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

EÜ İletişim Fakültesinden uluslararasılaşma vizyonuna katkı

EÜ İletişim Fakültesinden uluslararasılaşma vizyonuna katkı
Avrupa Üniversiteli Kadınlar Birliği, EÜ İletişim Fakültesini ziyaret etti

Türkiye’nin en köklü yükseköğretim kurumlarından olan ve tam akredite araştırma üniversitesi olma özelliğine sahip Ege Üniversitesinde (EÜ) tüm birimler uluslararasılaşma vizyonu kapsamında faaliyetler gerçekleştiriyor. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi de eğitim öğretim başta olmak üzere her alanda kalitenin yükseltilmesi ve eğitim programlarının uluslararası standartlara ulaşması amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Avrupa Üniversiteli Kadınlar Birliği (UWE- University Women of Europe) heyeti EÜ İletişim Fakültesini ve Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezini (EGEMM) ziyaret etti.

EÜ İletişim Fakültesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Aylin Göztaş, UWE Başkanı Dr. Anne Negre, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TAUW) Başkanı Meral Güler, İzmir TAUW Başkanı Eser Değer Alpagut, İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Lale Barçın Aka, doktora öğrencisi Yasemin Durmuş ve dernek üyeleri katıldı. Prof. Dr. Aylin Göztaş’ın başkanlığında yapılan toplantıda uluslararası projeler, program ve araştırma çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda Prof. Dr. Aylin Göztaş gerçekleştirdiği sunumda İletişim Fakültesinin uluslararasılaşma vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonunda heyet, EGEMM’i ziyaret etti. Ziyaret esnasında  Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yiğit Açık, Medya Merkezinde gerçekleştirdikleri projelere yönelik bilgilendirmede bulundu.

Avrupa Üniversiteli Kadınlar Birliği, bu yıl genel kurulunu ve kongresini İzmir’de Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği ev sahipliğinde “Barış, Eşitlik Dayanışma ve Kadın” teması ile gerçekleştiriyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894