• BIST 10268.58
  • Altın 2422.653
  • Dolar 32.2519
  • Euro 34.7873
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

En Uygun Kaskoyu Nasıl Bulurum?

En Uygun Kaskoyu Nasıl Bulurum?
Kasko sigortası fiyatları, belirli parametreler ve kriterler göz önünde bulundurularak değerlendiriliyor ve belirleniyor.

En Uygun Kaskoyu Nasıl Bulurum?

Kasko sigortası fiyatları, belirli parametreler ve kriterler göz önünde bulundurularak değerlendiriliyor ve belirleniyor.

Aracına kasko yaptırmak isteyen sürücülerin araştırma sürecinde en çok dikkat ettikleri konu, en uygun kasko fiyatlarını ve tekliflerini bularak bütçelerini koruma altına almak ve buna uygun bir kasko sigortası yaptırmaktır. Eğer siz de aracınıza kasko yaptırmak istiyorsanız ve en uygun kaskoyu nasıl bulurum diye merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu yazımızda kasko fiyatlarının neye göre belirlendiğine ve en uygun kasko sigortasını nasıl bulabileceğinize değineceğiz.

 

Kasko Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?

Kasko sigortası fiyatları, belirli parametreler ve kriterler göz önünde bulundurularak değerlendiriliyor ve belirleniyor. Bu bağlamda siz de en uygun kasko teklifini almadan önce karşınıza çıkacak fiyatların neye göre belirlendiğini bilmek isteyebilirsiniz. Her ne kadar koşullara göre değişkenlik gösterse de kasko fiyatlarının belirlenmesinde ön plana çıkan faktörleri şu şekilde sıralamamız mümkün:

  • Araç modeli ve nitelikleri: Kasko fiyatlarının belirlenmesindeki en önemli kriterlerin başında aracın kendisi geliyor. Aracın markası, modeli, sınıfı, yaşı, kullanım amacı, sıfır ya da ikinci el olması, araçtaki aksesuarlar gibi hususlar, bu maddenin altında değerlendiriliyor.
  • Araç sahibinin bilgi ve özellikleri: Tıpkı aracın kendi özelliklerinde olduğu gibi araç sahibinin kişisel özellikleri de kasko fiyatlarının belirlenmesinde önemli bir rol oynuyor. Mesleğinden yaşına, aracı kullandığı şehirden ehliyet yılına kadar pek çok faktör, kasko fiyatlarının değişkenlik göstermesinde etken olabiliyor. Örneğin mesleğinden ötürü sürekli olarak trafikte yer alması gereken kişiler için biçilecek olan kasko sigortası fiyatları ister istemez bu durumda olmayan kişilere göre daha yüksek olabiliyor. Aynı şekilde genç ve henüz deneyimsiz sürücülerin kazaya karışma riskleri deneyimli ve olgun sürücülere göre daha yüksek olabileceği için kasko poliçe ücretleri de buna göre şekillenebiliyor. Kısacası araç ruhsat sahibinin bilgileri ve özellikleri, en uygun kasko tekliflerini araştırırken fiyatların değişkenlik göstermesinde etken olan önemli kriterler arasında sayılıyor.
  • Ek teminatlar: Her kasko poliçesine araç sahiplerinin kendi istekleri doğrultusunda ekleyebileceği ek teminatlar mevcut. Bu ek teminatlar, niteliklerine ve hizmet kapsamına göre kasko poliçesine dahil edilerek fiyatların artmasına neden olabiliyor. Kasko poliçeleri pek çok farklı teminat ve paket kapsamında sürücülere sunulduğu için fiyatlar da buna bağlı olarak farklılaşabiliyor. Aracın kilit sisteminin değiştirilmesi, hasarsızlık koruma ya da orijinal cam değişimi gibi ek teminatlar eklenerek aracın güvence kapsamı genişletilebiliyor.

 

En Uygun Kaskoyu Nasıl Bulabilirim?

Kasko poliçesi araştırması yaparken karşınıza pek çok farklı paket seçeneği ve buna bağlı olarak da farklı kasko fiyat alternatifleri çıkacaktır. Kasko satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli unsurlardan bir tanesi, bir yandan bütçenizle denk bir kasko poliçesi yaptırırken diğer yandan aracınızı kapsamlı bir biçimde güvence altına alan bir hizmet satın aldığınızdan emin olmanızdır. Kasko teklifi alırken sigorta şirketlerini de detaylı bir biçimde araştırmalı, güvenilir ve alanında uzman bir firmadan hizmet almaya özen göstermelisiniz. Poliçenin hem özel hem genel şartlarını dikkatlice incelemek, ödeme alternatiflerinizi değerlendirmek ve içinize sinen bir kasko poliçesi aldığınızdan emin olmak da dikkat etmeniz gereken diğer hususlar arasında. Eğer siz de en uygun kasko nasıl bulunur diye merak ediyor ve aracınıza bütçe dostu fiyatlar eşliğinde kasko yaptırmak istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Yaygın yetkili servis ağından mini onlarım hizmetlerine, ikame araç desteğinden yol yardım hizmetlerine, mesleklere özel indirimlerden12 taksitle ödeme imkanına kadar sayısız avantajı beraberinde getiren Hepiyi Sigorta, kasko poliçenizi yaptırırken daima yanınızda. Siz de Hepiyi Sigorta sayesinde en uygun kasko poliçesini yaptırabilir ve aracınızı keyifle kullanırken rahat edebilirsiniz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894