• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 27 °C

Emekliye Banka Promosyonu Ne Zaman Verilecek

Emekliye Banka Promosyonu Ne Zaman Verilecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere verilmesi beklenen banka promosyonuyla ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü kaydederek, yıl sonuna kadar sonuçlandırmayı ümit ettiklerini bildirdi.

EMEKLİLERE BANKA PROMOSYONUYLA İLGİLİ ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere verilmesi beklenen banka promosyonuyla ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü kaydederek, yıl sonuna kadar sonuçlandırmayı ümit ettiklerini bildirdi.

Müezzinoğlu, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın ülkeye, millete, ümmete ve insanlığa huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Bütün hain terör örgütleriyle mücadeleyi sürdüreceklerini ifade eden Müezzinoğlu, "Topyekün mücadele etmek, bizim boynumuzun borcu. Bu millet, birçok badireyi atlattı. Bunu da rahatlıkla atlatabilecektir.  Milletimizin 15 Temmuz’da kendi kaderine yön verdi, darbecilere de dersini verdi. Önümüze hangi tuzak çıkarsa çıksın o tuzağı bozacak, aşacak ve hedefe mutlaka birlikte yürüyeceğiz." diye konuştu.

EMEKLİYE BANKA PROMOSYONU

Müezzinoğlu, bir gazetecinin "Emekliye banka promosyonu ne zaman verilecek? sorusu üzerine şunları kaydetti: "Emekliye promosyon konusu yalnız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının değil, hükümetin de gündemidir. Bankalarla emeklimizin kazanımı anlamında en ideal çözümü üretebilmek adına pazarlıklarımızı, görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Acele edersek kolay. Bankacıların verdiğini kabul edelim, müjdeyi yarın verelim ama emeklimizin bu anlamdaki beklentilerini en ideal çözebilmek adına onlar da biz de zorluyoruz. Bir bilek güreşidir devam ediyor. İnşallah bilek güreşini Sayın Başbakan'ımıza teslim edeceğiz. O, bileği olması gereken şekilde bükecektir. Herhalde bu yıl sonuna kadar ümit ediyoruz sonuçlandırırız. Emeklilerin acele etmesinler. Acele ederlerse arzu ettikleri gibi sonuçlandıramayabiliriz. Çok farklı emeklilik maaşları olduğu için bu konuda tek rakam yok. Kamuoyuna, basına yansıyan rakamlar, afaki rakamlardır." 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894