• BIST 10218.58
  • Altın 2442.64
  • Dolar 32.219
  • Euro 34.7046
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

EGESEM’den Kurumsal Koçluk Sertifika Programı

EGESEM’den Kurumsal Koçluk Sertifika Programı
EGESEM ve Etkin İnsan Gelişim Enstitüsü işbirliği ile Kurumsal Koçluk- Liderlik Yönetici Koçluğu Uluslararası Sertifika Programı eğitimi verilecek. Eğitimin ön kayıtları www.egesem.org adresinden yapılabiliyor.

EGESEM’DEN KURUMSAL KOÇLUK- LİDERLİK YÖNETİCİ KOÇLUĞU ULUSLAR ARASI SERTİFİKA PROGRAMI

EGESEM ve Etkin İnsan Gelişim Enstitüsü işbirliği ile Kurumsal Koçluk- Liderlik Yönetici Koçluğu Uluslararası Sertifika Programı eğitimi verilecek. Eğitimin ön kayıtları   www.egesem.org adresinden yapılabiliyor.

EGESEM’in kişisel gelişim programları içinde yer alan “Kurumsal Koçluk/Liderlik Yönetici Koçluğu Uluslararası Sertifika Programı” Kasım ayında başlıyor. Program kapsamında, temel koçluk, etkin dinlemek, iletişimde çözüm odaklı bakış açısı, güçlü uyum becerisi, bedensel farkındalık, gündem konusunu ele alma, güçlü geri bildirim verebilme, objektif ve nötr olabilme, liderlik potansiyelini en etkili şekilde açığa çıkartma, takımlara etkili liderlik yapabilme, yönetici- liderlik envanteri, kriz ortamlarını yönetme, kişisel ihtiyaç ve beklentilere yönelik bireysel çalışma, liderlik ve yaşam dengesi, liderin engeli, kurumsal değerler, kurumun vizyonu ışığında buluşmak gibi konular anlatılacak.

Eğitime, kurum yöneticileri, kurumlara liderlik ve yöneticilik yapmayı hedefleyenler, profesyonel koçlar, koçluk eğitimi almış olanlar, kurumlarla çalışmak isteyenler, kurumlara eğitim hizmeti verenler ve danışmanlar katılabilecek.  Eğitim sonunda programın tamamına katılan ve koçluk uygulamalarını yerine getirenler, uluslararası geçerli olacak olan EGESEM ve Etkin İnsan Gelişim Enstitüsü Çözüm Ortaklığında Kurumsal Koçluk/Liderlik Yönetici Koçluğu Uluslar Arası Sertifikası almaya hak kazanacak. (Ege Ajans)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894