• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Egepark’ta Sanat Rüzgârı

Egepark’ta Sanat Rüzgârı
Karşıyaka Mavişehir’de bulunan farklı sunum ve seçenekleriyle ilgiyi çeken EGEPARK avm bu kez kapılarını sanata açtı.

Karşıyaka Mavişehir’de bulunan  farklı sunum ve seçenekleriyle ilgiyi çeken EGEPARK avm bu kez  kapılarını sanata açtı.

Eğlence anlayışı ve uluslar arası markaları buluşturmasıyla  İzmir halkının ilgisini çeken EGEPARK; yönetim kurulu kararı ile,  30 ülkede temsilciliği olan ve   merkezi İzmir de bulunan Uluslar arası Aktivist Sanatçılar Birliği dayanışmasıyla, kent kültürü ve ulusal kültüre emek ve ürün veren sanatçıları  destekleyerek  halkla buluşmasını sağlamak için harekete geçti.

Yıl sonuna kadar yerel-ulusal ve 2017’de de uluslar arası tanınmış sanatçıların konuk alınacağı etkinliklerle  EGEPARK’a gelenlerin ücretsiz yararlanacağı, katılımcı sanatçılarla tanışma, söyleşilerin yapılacağını  ifade eden EGEPARK Halkla İlişkiler Müdürü Seren Türker, sezon itibariyle açılışı İzmirli yazarları okuyucularıyla buluşturarak  yapacaklarını söyledi.

24 Eylül Cumartesi günü saat 15.00 de başlayacak olan ilk etkinliğe; ilk romanını Amerika’da Şikago kentinde yazan ve daha sonra “Rüzgarlı Şehir” İsimli Romanı Amerika da “Broken Angel” adıyla filme çekilen  ve ülkemizde de “Meleğin Sırları” adıyla vizyona giren film romanı yazarı sayın Tülay Duygulu Pırlant   yeni yapıtı  “Yeniden Yeniden Doğmalısın” romanı ile katılacak…

Bu etkinliğe ayrıca ünlü Rus, Gürcü Ressam  Elizabeth Tuganova’nın hayatını anlatan ve kısa sürede edebiyat ortamında ilgiyle karşılanan “Aşkın Yüzyılı-ELİZABETH” in yazarı Selmina Melikoğlu’ yeni yapıtı ile ilgili açıklamalarda bulunarak  okuyucularıyla  söyleşecek.

Yayınlandığı 1987 yılında bütün dünyada haber olan  Ümit Yaşar Işıkhan’a ait “Okunabilir,Dünyanın En Küçük Şiir Kitabı” bu kez  kendi rekorunu kırmış olarak  okuyuculara ve kamuoyuna sunulacaktır. Guinness rekorlar kitabına giren Azerbaycan Bakü’deki “Minyatür  Kitaplar Müzesi”nde Türkiye’yi temsil eden  dünyanın en küçük, en hafif ve en pahalı ve hiçbir yerde satılmayan bu minyatür yapıt  bu etkinlikte  İzmirli okuyucularına sunulacaktır.

Kitap tanıtım Kokteyline  İzmirli sanatçılar ile bürokratların da katılacağını ifade eden Seren Türker, konuk olarak tanınmış müzisyenlerin de katılacağını, 15 ekimde de ülkemizi yurtdışında temsil eden ve “Sazıyla sevişen adam” olarak tanınan ünlü saz ozanı Muzaffer Özdemir’in sahne alacağını, ücretsiz etkinliklerimize bütün  İzmir halkını EGEPARK’a beklediklerini ve anılarına bu yapıtları ve yazarlarını da eklemelerini beklediklerini söyledi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894