• BIST 10251.54
  • Altın 2385.844
  • Dolar 32.3429
  • Euro 34.7732
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Ege Üniversitesi’nde Ekim Ayı Sanat Dolu Geçecek

Ege Üniversitesi’nde Ekim Ayı Sanat Dolu Geçecek
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Mozart Akademi tarafından “Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri” düzenlenecek. Etkinlik, 15 ve 22 Ekim tarihlerindeAtatürk Kültür Merkezi Seminer Salonu’nda gerçekleşecek.

ÇOCUK KOROSU VE ORF EĞİTİMLERİ AKM’DE
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Mozart Akademi tarafından  “Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri” düzenlenecek. Etkinlik, 15 ve 22 Ekim tarihlerindeAtatürk Kültür Merkezi Seminer Salonu’nda gerçekleşecek.(ÖA/OK)

AKM’DE MAVİ SANAT RÜZGARI ESECEK
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, 15 ve 22 Ekim tarihlerinde Mavi Sanat tarafından; 4-8 yaş grubu için bale, 5-8 ve 9-12 yaş grubu için yaratıcı drama, 15-18 yaş grubu için oyunculuk atölyeleri düzenlenecek. Yetişkin grupları için ise oyunculuk, yaratıcı yazarlık ve sinema alanlarında eğitim verilecek. Etkinlikler Atatürk Kültür Merkezi Seminer Salonu’nda gerçekleşecek. (GŞ/OK)

KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU SEYİRCİ İLE BULUŞACAK       
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi  Ahmet Adnan Saygun Salonu’nda,  Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu; “Sanat Sezonu Açılış Konseri” gerçekleştirecek. 13 Ekim saat 20.00’de düzenlenecek olan konserin Şefliğini Erhan Parlat, Solistliğini ise  Mustafa Keser yapacak.(ÖA/OK)

SUNAY AKIN “GÖR ÇEK” İLE AKM’DE
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’nda, Sunay Akın tarafından “Gör Çek” adlı gösteri sergilenecek. Festival Organizasyon tarafından düzenlenecek olan etkinlik, 22 Ekim saat 20.30’da seyirci ile buluşacak. (GŞ/OK)

“CANIM KARDEŞİM” OYNAYACAK
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’nda, “Canım Kardeşim” adlı çocuk oyunu sahnelenecek. Festival Organizasyon tarafından düzenlenen etkinlik, 23 Ekim saat 16.00’da izleyiciyle buluşacak. (ÖA/OK)

AKM “BEZİRGAN”A SAHNE OLACAK
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’nda, İstanbul Halk Tiyatrosu tarafından “Bezirgan” adlı oyun sahnelenecek. Festival Organizasyon tarafından düzenlenecek olan etkinlik, 23 Ekim saat 18.00’de seyirci ile  buluşacak. (GŞ/OK)

AKM’DE SANAT SEZONU AÇILIŞ KONSERİ
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’nda, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu 2016-2017 Sanat Sezonu Açılış Konseri’ni gerçekleştirecek. 25 Ekim saat 20.00’de başlayacak konserin şefliğini Mehmet Ali Gevrek üstlenecek. (ÖA/OK)

SANAT SEZONU PERİYODİK KONSERİ AKM’DE
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Ahmet Adnan Saygun Salonu’nda,  Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, 2016-2017 Sanat Sezonu Periyodik Konseri dinleyici ile buluşacak. 27 Ekim saat 20.00’de gerçekleşecek konserin şefliğini Erhan Parlat üstlenecek. (GŞ/OK)

//EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894