• BIST 10276.79
  • Altın 2414.291
  • Dolar 32.2246
  • Euro 34.7866
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Dikili’de Sevgi Bayramı

Dikili’de Sevgi Bayramı
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı.

DİKİLİ’DE SEVGİ BAYRAMI
 
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende konuklarının tek tek elini sıkan Başkan Tosun, bayramın sevgi, barış, huzur ve sağlık dolu yarınlara vesile olması temennisinde bulundu.
 
Dikili’de her bayram geleneksel hale gelen bayramlaşma programında ilçe protokolü, birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar ile bayramlaşan Başkan Tosun, bayramlaşmaya gelen yaşlı vatandaşlar ve  minik konuklarıyla da yakından ilgilendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programına neşe ve birlik, beraberlik duyguları hakim oldu.
 
“SEVGİ VE BARIŞ DOLU BİR DÜNYA OLSUN”
 
Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol ve Meclis Üyeleri ile birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Böyle anlamlı bir günde kenetlenerek, tek yürek halinde mübarek kurban bayramını kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Bu vesile ile gece gündüz demeden kentimiz için cefakarca çalışan belediye personelimize bir kez daha özverisi için teşekkür ediyor, onların ve her şeyin en güzeline layık olan Dikilili hemşerilerimin mübarek kurban bayramını gönülden kutluyorum. Kurban Bayramının ayrımcılığının olmadığı, hiç kimsenin yatağa aç girmediği, açlığın, işsizliğin ve sefaletin yok olduğu, herkesin eşit, özgür ve mutlu yaşadığı, gencecik fidanlarımızın kalleş pusularda şehit edilmediği yaşanacak bir Türkiye ile savaşların, zulümlerin son bulduğu sevgi ve barış dolu bir dünyaya vesile olmasını temenni ediyorum" dedi./Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894