• BIST 10045.74
  • Altın 2427.372
  • Dolar 32.4375
  • Euro 34.7804
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Dikili Çandarlıgücüspor’a bir destekte Karagöz Ticaret’ten

Dikili Çandarlıgücüspor’a bir destekte Karagöz Ticaret’ten
Sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında elde ettiği başarılı sonuçlarla İzmir’de spor camiasının dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran Dikili Çandarlıgücüspor’a bir destekte kerestecilik sektöründe Ege bölgesinin önemli firmalarından biri olan Karagöz Ti

Sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında elde ettiği başarılı sonuçlarla İzmir’de spor camiasının dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran Dikili Çandarlıgücüspor’a bir destekte kerestecilik sektöründe Ege bölgesinin önemli firmalarından biri olan Karagöz Ticaret’ten geldi. 

Dikili Çandarlıgücüspor ile kerestecilik sektörünün öncü firmalarından Karagöz Ticaret arasındaki sponsorluk anlaşmasında imzalar atıldı. Bu ortaklık ile birlikte, Dikili Çandarlıgücüspor Kulübü daha da güçlenerek, 2016-2017 sezonunda mücadele edeceği İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk hedefine kitlendi.  İmzalan sponsorluk anlaşmasında konuşan Karagöz Ticaret’in sahibi başarılı, genç iş adamı Burkay Karagöz, “Şampiyonluk yolunda desteğimiz her zaman sürecektir” dedi.

SEZON ÖNCESİ İLAÇ GİBİ DESTEK
Yeni sezona mücadele edeceği İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta  şampiyonluk parolası ile Ekim ayının ilk haftasında merhaba diyecek olan Dikili Çandarlıgücüspor ikinci sponsorluk anlaşmasına kerestecilik sektörünün dev firması Karagöz Ticaret ile imzalayarak, derin bir nefes aldı. Karagöz Ticaret’in Dikili Sanayi Sitesi’nde bulunan ofisinde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Murat Durak, Karagöz Ticaret’in sahibi Burkay Karagöz ve kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.

‘DİKİLİMİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR’
Tören de ilk olarak konuşan Dikili Çandarlıgücüspor Kulüp Başkanı Murat Durak, “Sezon başlamadan önce, ‘Dikilimize şampiyonluk yakışır’ diyerek güçlü bir kadro oluşturduk. Bu kadroyu oluştururken manevi desteğin yanında maddi desteğe de ihtiyacımız olduğunu çok iyi biliyorduk. Sağ olsun Burkay Bey, desteğini bizlerden esirgemeyerek, takımımıza katkılarını sundu. İlçemizin sınırlarında faaliyet gösteren ve iş dünyasındaki başarılarıyla bizleri gururlandıran Karagöz Ticaret’in verdiği bu destekle şimdi daha güçlü hale geldik. Gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinin sezon sonunda şampiyonluğa dönüşmesini temenni ediyor, Karagöz ailesine içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZDE ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ”
Şampiyonluğa giden yolda Dikili Çandarlıgücüspor’a destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Karagöz Ticaret’in sahibi Burkay Karagöz, Dikili Çandarlıgücüspor’un sezon sonunda şampiyonluğa uzanacağına gönülden inandıklarını ifade etti. Karagöz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Murat başkanımızın da dediği gibi bu kente şampiyonluk yakışır. Bizde bu amaca katkı sunmak, takımımızın şampiyonluk kazanması için sponsor olduk. Teknik ekibimizin de, futbolcu kardeşlerimizin de şampiyonluğa hazır olduklarına ve bunu başaracaklarına bende gönülden inanıyorum. Biz, Karagöz Ticaret olarak şampiyonluk yolunda elimizden gelen tüm desteği kendilerine vereceğiz” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894