• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Çiçek Sokakta Çiçekler Açtı

Çiçek Sokakta Çiçekler Açtı
Milas Belediyesi tarafından başlatılan peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kavşaklarda yapılan  düzenleme çalışmalarının ardından şimdide ilçe geneline estetik bir görünüm kavuşturma çalışması devam ediyor.

Cevre  yolu üzerinde yer alan Menteş,Garaj,Kırçağız kavşaklarında başlattığı  peyzaj düzenlemesi ile İlçenin çağdaş ve modern bir kent görünüme kavuşmasını sağlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ilçe genelindeki cadde ,sokakve refüjlerde de devam ettiriyor.

Ekipler son olarak yaptıkları çalışma neticesinde Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Çiçek sokağın da cehresini değiştirdiler.Kabacam fırını karşısında bulunan Çiçek sokak peyzaj çalışması sonucunda adeta çiçek açtı.Mevsime uygun çiçeklerle donatılan,ponza ve dolamit taşı ile de estetik görünüme kavuşturulan sokak vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

İlçedeki park ve kavşakların peyzaj düzenlemelerinin belirlenen program dahilinde yapılmaya devam edeceğini kaydeden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, özellikle karayolu üzerindeki kavşakların güzel bir görünüme kavuşturulduğunu, cadde,sokak ve refüjlerde devam eden çalışmalar sonucunda ilçenin modern bir görünüme kavuşacağını ifade ettiler.

Çalışmaları yerinde inceleyen  Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, iklim koşullarına göre çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Cevre yolu üzerinde ki kavşaklarımızı baştan sona yeniden düzenledik. Şimdide ilçe genelinde cadde,sokak ve  refüjlerde de iklime uygun bitkiler ile yeşillendiriyor,estetik bir görünüme kavuşturuyoruz. Milas’ı çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturma çalışmalarımız devam ediyor”dedi. // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894