• BIST 10970.37
  • Altın 5398.64
  • Dolar 42.0834
  • Euro 48.3543
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Cengiz Göllü’nün Şampiyonu Olympiakos

Cengiz Göllü’nün Şampiyonu Olympiakos
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Bayanlar Voleybol Turnuvası’nda heyecan sona erdi.

CENGİZ GÖLLÜ’NÜN ŞAMPİYONU OLYMPİAKOS

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Bayanlar Voleybol Turnuvası’nda heyecan sona erdi.

5 Ekim’de  Çarşamba günü başlayan alan ve 5 gün süren organizasyonun son gününde oynanan karşılaşmalar nefes kesti. Yunan temsilcisi Olympiakos son maçında  Azerrail Bakü’yü  2-0 geriden gelip 3-2 yenerek 9 puanla turnuvanın şampiyonu oldu. Organizasyonda daha önce Olympiyakos’a 3-2 yenilen ve geçen yılın şampiyonu Proton Saratov’u 3-0’la geçen temsilcimiz Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ise son maçında Bulgar ekibi Maritza Plovdiv’e 24-26, 22-25, 25-18 ve 18-25’lik setlerle 3-1 mağlup olunca turnuvayı 7 puanla ikinci sırada bitirdi.

Turnuvada şampiyonluğa ulaşan Olympiakos’a kupa ve ödülünü Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık verdi. İkinci olan Büyükşehir’in Sultanları ödülünü Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Cemal Vardar’ın elinden alırken, üçüncü olan Maritza Plovdiv’e Büyükşehir Belediyespor Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, dördüncü olan Azerrail Bakü’ye eski uluslararası hakem Şani Güllü ve beşinci Proton Saratov’a Bursaspor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Emin İmen ödülünü takdim etti.

Turnuvada ayrıca Büyükşehir’in başarılı oyuncularından Joycinha Gomez en iyi smaçör, Özge Kırdar ise en iyi pasör seçilirken, en iyi Libero Azerrail Bakü takımından  Valeriya Mammadova, en iyi orta oyuncu ise Olympiakos takımdan Katerina Geita oldu.

Turnuvanın en değerli  oyuncu ise, Olympiakos’un Alman smaçörü Saskia Hippe seçilirken ödülünü A Milli Bayan Voleybol takımı  baş antrenörü Ferhat Akbaş’ın elinden aldı.

Ödül töreninin ardından bütün takımların sporcuları bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi./Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Somaspor: 0 - Aliağa Fk: 329 Eylül 2025 Pazartesi 16:20
  • Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kuraları Çekildi26 Eylül 2025 Cuma 18:39
  • Aliağa Fk: 2 – Ankara Demirspor:022 Eylül 2025 Pazartesi 09:45
  • Bornova 1877:0 - Aliağa FK:618 Eylül 2025 Perşembe 14:02
  • Tırmanma Heyecanı Aydın'da Yaşandı08 Eylül 2025 Pazartesi 13:40
  • Aliağa Fk: 2 – İnegöl Kafkasspor:104 Eylül 2025 Perşembe 14:54
  • Aliağa 13 Eylül Masterler Futbol Turnuvası Başladı26 Ağustos 2025 Salı 15:47
  • Aliağa FK Altyapısından Profesyonel Sözleşme16 Ağustos 2025 Cumartesi 15:30
  • Ahmet Ilhan Özek: “İnancımız Tam”07 Ağustos 2025 Perşembe 17:50
  • Aliağalı Yüzücüler Ankara’da Göz Doldurdu22 Temmuz 2025 Salı 11:39
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894