• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

BTM’nin Eğitime Katkıları Hız Kesmeden Sürüyor

BTM’nin Eğitime Katkıları Hız Kesmeden Sürüyor
BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez ve Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Ürkmez tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı’na altı yıl önce bağışlanan 8200 metrekarelik arazi üzerinde eğitim öğretime devam eden Lütfü Ürkmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni bi

BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez ve Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Ürkmez tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı’na altı yıl önce bağışlanan 8200 metrekarelik arazi üzerinde eğitim öğretime devam eden Lütfü Ürkmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni bir spor kompleksine kavuştu.

BTM, şirket kurucusu Lütfü Ürkmez’in adını taşıyan Kemalpaşa’da bulunan meslek lisesine desteğe devam ediyor. BTM, şimdi de okula yeni bir spor kompleksi kazandırdı.
 
BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, Böylesine önemli sosyal konularda desteğimiz sürecek” dedi. Söz konusu okulun kendileri için çok özel olduğunu dile getiren BTM Kurumsal İletişim Koordinatörü Özge Ürkmez Yeşilpınar ise, “ Okula modern bir spor kompleksi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
NİTELİKLİ ARA ELEMAN İHTİYACINI KARŞILIYOR
Teknik eğitimin, nitelikli eleman ihtiyacını karşılaması ve istihdam açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Yeşilpınar, “Lütfü Ürkmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, teknik ve idari kısımları ile modern bir altyapıya sahip. Aile büyüklerimizin yetiştiği beldede böylesine kapsamlı bir yapıyla eğitime katkı sağlamaktan ve hizmet etmekten gurur duyuyoruz. İleriki süreçlerde bu yöndeki bağışlarımızı devam ettirerek daha fazla nitelikli elamanın sanayimize kazandırılmasını amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
 
BOŞ KONTENJAN BULUNMUYOR
Okulda Ulaştırma Hizmetleri, Gıda Teknolojileri, Giyim Tasarım, El Sanatları, Çocuk Gelişimi ve Yiyecek İçecek Hizmetleri olmak üzere 6 bölümde 700 öğrenciye eğitim verdiklerini belirten Okul Müdürü Aslan İyem, “Levent Bey bir ağabey gibi her zaman yanımızda yer aldı. Okulumuzun ihtiyaçlarının giderilmesinde bize her zaman destek oldu. Okulumuzun fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve verilen eğitim kalitesi neticesinde öğrencilerin okula ilgisi arttı. TEOG’da ilk yerleştirmede kontenjanımızın tamamını dolduruyoruz” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894