• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

Bilgi’den Vergilendirme Eğitimi

Bilgi’den Vergilendirme Eğitimi
Bilgi Eğitim’in Spinn Eğitim ile birlikte düzenlediği Sermaye Piyasası lisanslama kursları bünyesinde açılan Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme Programı - Düzey 3 için başvurular başladı.

Bilgi Eğitim’in Spinn Eğitim ile birlikte düzenlediği Sermaye Piyasası lisanslama kursları bünyesinde açılan Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme Programı - Düzey 3 için başvurular başladı.

SPK Lisansı-Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme Programı; Kurumlar Vergisi Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurumlarının vergilendirilmesi, vergi hukukuna ilişkin kavram ve tanımlar ve sermaye piyasası araçlarının vergilendirilmesi konularını içeriyor. Eğitimler 24-25 Eylül’de Cumartesi ve Pazar saat 09:00–16:00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek

Sermaye Piyasası Kanunu gereği halka açık ortaklıklar, yatırım kuruluşları, kolektif yatırım kuruluşları ve diğer sermaye piyasası kurumlarında belirli unvan ve görevlerde çalışmak isteyenler, Sermaye Piyasası Lisansı’na sahip olmak zorunda. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, sermaye piyasalarında çalışan ve çalışmak isteyip ilgili lisansları almak zorunda olan kişilere yönelik eğitim programı hazırladı. Sermaye Piyasası Lisansı için Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme Programı - Düzey 3 eğitimi 24-25 Eylül’de Cumartesi ve Pazar saat 09:00–16:00 saatleri arasında santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek. 

TÜM KAVRAM VE TANIMLAR
SPK Lisansı-Kurumlarda ve Sermaye Piyasasında Vergilendirme Programı; Kurumlar Vergisi Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurumlarının vergilendirilmesi, vergi hukukuna ilişkin kavram ve tanımlar ile sermaye piyasası araçlarının vergilendirilmesi konularını içeriyor. 

Eğitim programının ücreti KDV dahil 360 TL olarak belirlendi.  /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894