• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

Bergama Kültür Merkezi’nde 4.5 Yılda 300’den Fazla Gösteri

Bergama Kültür Merkezi’nde 4.5 Yılda 300’den Fazla Gösteri
Tarih ve kültür kenti Bergama’da kültür sanat etkinlikleri, tiyatrolar, konserler, konferanslar ve resim sergileri düzenleniyor.

Tarih ve kültür kenti Bergama’da kültür sanat etkinlikleri, tiyatrolar, konserler, konferanslar ve resim sergileri düzenleniyor. Bergama Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle Bergama kültür ve sanata doyuyor, yaşayan mekânlarda, kapsamlı görsel sanatlar sanatseverlerle buluşuyor. 

Bergama’nın kültür ve sanatla buluşma noktası Bergama Kültür Merkezi’nde Bergama Belediyesi’nin son dört buçuk yılda düzenlediği yüzlerce etkinliğe binlerce vatandaşımız katıldı. Bergama Kültür Merkezi’nde 90’dan fazla konser, 100’e yakın çocuk tiyatrosu, 7’den 77’ye herkesin izleyebildiği 75 tiyatro oyunu, 25’ten fazla konferans ve söyleşi gerçekleşti. Aralık ayı gösterileri ile birlikte son dört buçuk yılda 300’den fazla organizasyon ile Bergama’nın sosyal hayatına değer katan organizasyonlar Bergamalı sanatseverlerle buluşturuyor. 
 
BAŞKAN KOŞTU; SANATA VE SANATÇIYA DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK 
Göreve geldiği günden beri sanata ve sanatçıya olan desteklerini sürdürdüğünü belirten Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; “Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve izlerini taşıyan, kültürel ve sanatsal anlamda tarih yazmış Bergama’mızda şehrimizin sosyal hayatına değer katan konserler, tiyatro gösterileri, konferans ve söyleşiler gerçekleşiyor. Sanatın üretimi, sahnelenmesi ve geliştirilmesine her zaman destek verdik, bundan sonra da vereceğiz. Sanatı ve sanatçıyı gündemimizde tutarak daha fazla olanak sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. 100 yıllık kazanımlarımızı, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla halkımıza sunuyor, kültür ve sanat çalışmalarının baki kalacağı bilinciyle hareket ediyoruz. Bergama Kültür Merkezi’mizde gerçekleşen yüzlerce sahne sanatı ve resim sergilerini çok değerli buluyor, sanatın ve sanatçının yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çok sevdiğim ve değer verdiğim, büyüdüğüm memleketim Bergama’da yönetici olarak bizlerin görevlerin bir tanesi de sanata ve sanatçıya verdiğimiz değeri, onları destekleyerek göstermek. Türk sanatçılarının bütün dünyadaki eserleriyle gurur duyuyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894