• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Bahattin Amcalarından Miniklerin Eko Okul Projesine Destek

Bahattin Amcalarından Miniklerin Eko Okul Projesine Destek
Çocukların Bahattin Amcası Bahattin Gümüş, kendisini ziyarete gelen Akd Kids Anaokulu Müdürü Evrim Doğan, Okul Öğretmenleri ve minikler ile bir araya gelerek

Çocukların Bahattin Amcası Bahattin Gümüş, kendisini ziyarete gelen Akd Kids Anaokulu Müdürü Evrim Doğan, Okul Öğretmenleri ve minikler ile bir araya gelerek ‘Eko Okul Projesi’ ile ilgili destek sözü verdi. 
Ziyarette anaokulu öğrencilerini eko okul projesi ve çevreye olan duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Başkan Gümüş, minik öğrenciler ile tek tek ilgilenip sohbet etti. 

Geleceğin teminatı çocuklara daha yaşanır, daha yeşil bir Menteşe bırakmak için çalıştıklarını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Yaptığımız hizmetler, çalışmalar, projeler kısacası ne yapıyorsak yarının büyükleri geleceğimiz olan çocuklarımız için yapıyoruz. Bu amaçla bizde Park Bahçeler Müdürlüğümüzün yer aldığı çiçek bahçesinde geri dönüşüm parkımızı yaptık. Bu parklarımızı kentin farklı noktalarına yaymak istiyoruz. Ayrıca geri dönüşüm sepetlerimizi de yeniledik. Amacımız, hem daha yeşil bir Menteşe yaratmak hem de çocuklarımıza yeşil, çevre ve doğa sevgisini aşılamak” dedi. 

Başkan Gümüş, ziyarette minik öğrencilerin, geri dönüşüm sepeti taleplerinin yerine getirilmesi için Temizlik İşleri Müdürü Erdem Şener’e gerekli talimatları verirken, Şenel’de konuyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında minikleri ve öğretmenleri bilgilendirdi. 

Ziyarette Eko Okul Projesine destek sözü veren Başkan Gümüş, minik öğrencilere boyama kitabı ve kalemlerinden hediye etti. 

EKO OKUL PROJESİ NEDİR?
Okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Katılımcı yaklaşımıyla okullardaki öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirler, hem de ailelerini, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını (STK) çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol alırlar. / EGE  BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894