• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Avrupa Boyutuyla Girişimcilik Gelişimi’ Projesi

Avrupa Boyutuyla Girişimcilik Gelişimi’ Projesi
Türkiye ve AB üye ülkelerindeki sivil toplumların karşılıklı anlayışın geliştirilmesi amacına yönelik olarak 2015 yılında çağrısı açılan Sivil Toplum Diyaloğu 4, İşletme ve Sanayi Politikası hibe programı kapsamında Markalaşma Yenilikçilik

AVRUPA BOYUTUYLA GİRİŞİMCİLİK GELİŞİMİ’ PROJESİ

Türkiye ve AB üye ülkelerindeki sivil toplumların karşılıklı anlayışın geliştirilmesi amacına yönelik olarak 2015 yılında çağrısı açılan Sivil Toplum Diyaloğu 4, İşletme ve Sanayi Politikası hibe programı kapsamında Markalaşma Yenilikçilik ve Kalite Geliştirme Derneği’nin  ‘AVRUPA BOYUTUYLA GİRİŞİMCİLİK GELİŞİMİ’ projesi İstanbul Network etkinliği 20 Ekim 2016 tarihinde İstanbul Ramada Otel’de  gerçekleştirildi.

Proje ortakları; Aydın Genç İşadamları Derneği, Slovenya Gelişim Derneği, Çek Cumhuriyeti Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Esnaflar Derneği, Yunanistan Girişimcilik Geliştirme Enstitüsü, İtalya Molise Verso İl 2000 Derneği ile Proje iştirakçileri İstanbul Genç Girişimciler Kurulu, Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı’dır.

Proje kapsamında 19 Ekim tarihinde Boğaziçi Üniversite’sinde Girişimcilik Atölye çalışması ve 20 Ekim tarihinde Ramada Plaza Otel’de Ağ Toplantısı geniş katılım ile gerçekleşti.

TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Abdülsamet Temel, MARKAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Av.Peri Banu Nemutlu Ertike, Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanı Bülent Özcan ve İstanbul Sanayi odası Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Saruhan’ın  Açılış Konuşmaları’nın ardından YÜciTA-Yöresel Ürünler ve  Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı Başkanı Prof.Dr. Yavuz Tekelioğlu Dünya’da ve Türkiye’de Coğrafi İşaretler- Gelişimi,Sorunları ve Beklentileri konulu sunum gerçekleştirdi.

Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri ve MARKAYDER Mali Koordinatörü, Çimen Mutlu’nun Proje faaliyetlerini anlattığı toplantıya; Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Ülgen, Abdülkadir Yıldız ve Meclis Üyesi Ahmet Şenel katıldılar.

MARKAYDER’in her zaman çalışmalarına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, bugüne kadar hep başarılı projeler gerçekleştirildi. Borsa olarak gurur duyuyor ve destekliyoruz sözlerine yer verdi. /EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894