• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Alperenler Belgelerini Aldı

Alperenler Belgelerini Aldı
Alperen Ocakları Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Uşak İl Başkanlığı Ortaöğretim Biriminin Hazırladığı 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 1.döneminde Başarılı Olan Öğrencilere Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

Alperen Ocakları Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Uşak İl Başkanlığı Ortaöğretim Biriminin Hazırladığı 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 1.döneminde Başarılı Olan Öğrencilere Ödül Töreni Gerçekleştirildi.
Pilav İkramımızın Yapıldığı Programa Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Mehmet Sezer İl 2.Başkanı Mustafa Madanoğlu Ortaöğretim Birim Başkanı Metin Coşkun Eğitim Birim Başkanı Yunus Emre Koç Ve Sosyal Faaliyetler Birim Başkanı Basri Altıntop Katıldı.

Başarılı Öğrencilere Belge Ve Alperen Dergisi Hediye Olarak Takdim Edildi.Program Sonunda Ortaöğretim Birim Başkanı Metin Çoşkun Alperen Ocakları Uşak İl Başkanımız Sayın Mehmet Sezer'e hizmet Ve desteklerinden dolayı Teşekkür Ederek Plaket Takdim Etti. Program İkramlar İle Sona Erdi.

Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Mehmet Sezer Şunları Kaydetti. Alperen Ocaklarıda Bir Okuldur.Türk Gençliğine Vatan'Millet,Din ve Devlet Ezan Ve Bayrak Sevgisi Aşılamayı Gaye Edinmiş Bir okul. Sizler okuduğunuz Okullarda Parmakla Gösterilen,gıpta ile bakılan öğrenciler olacaksınız. Sonra da Ahlaklı Ve Seviyeli fertler olarak hayata atılacaksınız. Milletimizin aydınlık yarınlarında söz sahibi olacaksınız.  Bugün burada olan sizler 'Alperenlik Okulu'nun müdavimlerisiniz. Vatan, millet, ezan, bayrak,din ve devlet temalarından oluşan 'adamlık' dersinin talebelerisiniz. Yetim sevdalarımızı yarınların muştulu günlerine taşıyacak olan diriliş elçileri olan sizler Burada Öğrendiğiniz Güzellikleri bulunduğunuz Ortamlarda dalga dalga yayacaksınız. Erkam'ın evinde toplanan nasiplilere,Gaziyan-ı Rum'un fetalarına  özenip de geldiniz ocağımıza. Allah Yolunuzu Ve Bahtınızı açık etsin. Sizleri Alnınızdan Öpüyorum. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894