• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Aliağa Masterler 3 2 Manisa Masterler

Aliağa Masterler 3 2 Manisa Masterler
Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi’nde 2. hafta maçında Aliağa Masterler ile Manisa Masterler arasındaki karşılaşma gol düellosuna döndü.

Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi’nde 2. hafta maçında Aliağa Masterler ile Manisa Masterler arasındaki karşılaşma gol düellosuna döndü. Karşılıklı gollerin sonucunda Yeşil beyazlı ev sahibi takım Aliağa Masterler sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. 

Ligin ilk haftasında Turgutlu deplasmanından puansız dönen Aliağa Masterler, kendi sahasındaki ilk maçında Manisa’ya geçit vermedi. 

Aliağa Masterler oyuna hızlı başladı. Üç net gol pozisyonunu cömertçe harcayan Aliağa Masterler, gelişen Manisa kontratağında Metin’in ayağından golü kalesinde gördü. 0-1

Çabuk toparlanan ve maçta baskısını devam ettiren Aliağa Masterler, İbrahim ve Ardından Özgür ile iki gol bularak ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda yine sahada Aliağa üstünlüğü vardı. Aliağa’nın baskılı oyununda kontrataklarla şans arayan Manisa yine bu dakikalarda kontratakla Ahmet ile golü buldu. 2-2.

Bu dakikadan itibaren oyunda baskısını arttıran Aliağa Masterler Aydın’ın ayağından galibiyet golünü buldu: 3-2 

Maçın son dakikalarında Aliağa kalecisi Recep rakibini düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Manisa’nın Penaltı atışını kurtaran Recep, Aliağa Masterler’e 3 puanı getiren isim oldu. 

Haftayı 3 puanla kapatan Aliağa Masterler, gelecek hafta Didim deplasmanına gidecek.

Teknik Direktör Uğur Eren: Heyecanlı ve Keyifli Bir Maç Oldu

Aliağa Masterler teknik Direktörü Uğur Eren Maç sonunda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Son derece heyecanlı ve keyifli bir maç oldu. Ancak şunu söylemeliyim ki; İki haftadır yediğimiz goller gerçekten çok acemice. Bize yakışmıyor. Bunun telafisi için gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Manisa ile dostça, çok güzel bir mücadeleydi. Biz tüm maçların böyle bir dostluk havasında oynanmasını istiyoruz. Gelecek hafta Didim deplasmanına gideceğiz. Orada da dostlarımız, arkadaşlarımız var. Dostça, centilmence bir maç yapacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Stat: Değirmendere

Aliağa Masterler: Recep, Üzeyir, Şükrü, Uğur, Yavuz, Aydın, Zeki (Dk 15 Kerem) (Dk 60 Reşat), Memduh, Hüseyin, İbrahim (Dk 35 Uğur Eren), Özgür 

Manisa Masterler: Süreyya, Erdal, Ramazan, Mustafa, Ahmet, Ertuğrul, Özer, Koray, Tarık, Ümit, Metin, 

Goller: İbrahim, Özgür, Aydın (Aliağa), Ahmet, Metin (Manisa) 

//EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894