• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Ak Parti Bergama İlçe Başkanı: "Cumhurbaşkanımızın kararı emirdir"

Ak Parti Bergama İlçe Başkanı: "Cumhurbaşkanımızın kararı emirdir"
Bergama'da AK Parti'nin aday değişikliğine ilişkin açıklamada bulunan İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, "Cumhurbaşkanımızın verdiği karar teşkilatlarımız için emir olarak algılanır" dedi.

İlçe teşkilat binasında vatandaşlara açıklamalarda bulunan Güzel, Hakan Koştu'nun yerine Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in aday gösterilmesine ilişkin şunları söyledi:
"Bergama adayımızı 4 yıldır birlikte çalıştığımız Hakan Koştu'nun olmasını bekler iken, parti teşkilatı ve Cumhurbaşkanımız tarafından onaylanarak Kınık Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer'in aniden Bergama adayımız olarak açıklanması bizleri de çok şaşırttı. Hakan arkadaşımızın basın toplantısına katılamadım çünkü haberim yoktu. Hakan Başkanımızın aile sorunuyla ilgili sorunu hukuki anlamda çözülecektir. Buna parti teşkilatı karışmaz. Ancak aramızda bir küskünlüğümüz de yok. Hizmetlerimiz belediye anlamında aksamadan sürecektir."
Güzel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bergama ilçesi için Kınık ilçesinde büyük hizmetlere imza atan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'i Bergama belediye başkan adayı olarak gösterdiğini belirterek, "Bergama AK Parti ilçe teşkilatı olarak sayın cumhurbaşkanımızın kararı bizler için emir telakki edilir" dedi.
Güzel, makamların gelip geçici olduğunu belirterek, "Makamlar gelip geçicidir bu benim içinde aynı şey. Asıl hedef kazanımları sürdürülebilir olmaktır. Parti teşkilatımızın bunu düşünerek sadece Bergama'yı kaybetmemek adına böyle bir karar aldığını düşünüyorum. Bizde bunun için yola çıktık. Bergama ve Kınık iki başkanımız da başarılı hizmetler gerçekleştirdiler. Bu hizmetlerin aksamadan bitirmek, yapamadıklarımızı da gelecek dönem de tamamlamak bölgenin ufkunu açmak için mücadele edeceğiz. Hakan Koştu kardeşimizle de omuz omuza çalışmalarımız sürecektir. Daha güçlü kadromuzla yola devam" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894