• BIST 10045.74
  • Altın 2427.372
  • Dolar 32.4375
  • Euro 34.7804
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

7. CV Tasarım Yarışması’nda Dereceye Girenler Belli Oldu

7. CV Tasarım Yarışması’nda Dereceye Girenler Belli Oldu
“Kendini Özgürce İfade Et!” sloganıyla bu yıl İzmir’de 7’ncisi düzenlenen ve 20 Kasım’da sona eren CV Tasarım Yarışması’nda İstanbul’dan Derya Akca birinci olurken ikincilik İzmir’den Nurcan Aslan ve İstanbul’dan Ali Osman Ünal arasında paylaşıldı.

7. CV TASARIM YARIŞMASI’NDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU
 
“Kendini Özgürce İfade Et!” sloganıyla bu yıl İzmir’de 7’ncisi düzenlenen ve 20 Kasım’da sona eren CV Tasarım Yarışması’nda İstanbul’dan Derya Akca birinci olurken ikincilik İzmir’den Nurcan Aslan  ve İstanbul’dan Ali Osman Ünal arasında paylaşıldı. Yarışmanın üçüncüsü ise yine İzmir’den Beste Sakman oldu.

Bu yıl ilk kez oluşturulan “En İyi Kapak Yazısı” kategorisinde de İzmir’den Akın Berk birinci,  Aydın’dan Halil Atar ikinci ve Denizli’den Okan Durmaz Can üçüncü oldu.
 
Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu EGİFED’in desteği ile gerçekleştirilen organizasyonda dereceye girenler ödül olarak Destek Patent firmasından staj olanağı kazandı.

Yarışmayı düzenleyen Solis Proje Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Veli Olgundeniz, yarışmaya olan ilginin her geçen yıl daha fazla arttığını belirterek CV Tasarım Yarışması’nın ulusal çapta bir organizasyon olduğunu ve bu yıl yarışmaya tüm Türkiye’den 120 başvuru gerçekleştiğini söyledi.

Olgundeniz ayrıca yarışmanın amacının gençlerin kendilerini kalıplardan uzaklaşarak özgürce ifade etmeye sevk etmek ve yaratıcılığı özendirmek olduğunu vurguladı.
 
Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Temel Aycan Şen de günümüz iş dünyasında farklı düşüncenin ve inovasyonun önemine dikkat çekerek bu tür yarışmaların gençleri yaratıcılığa teşvik etmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

Yarışmada dereceye giren çalışmalar www.cvtasarimyarismasi.com adresinde incelenebilir./ EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894