• BIST 10265.66
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 20 °C

Yeni Başkan Osman Vural

Yeni Başkan Osman Vural
Yeni Başkan Osman Vural

Ege Yönetim Danışmanları Derneği (EGEYDD), seçimli olağanüstü̈ genel kurul toplantısı yaparak yeni yönetimini belirledi. Yeni başkan Osman Vural olurken, seçim sonrası yaptığı konuşmada yönetim danışmanlığı mesleğine kimlik kazandıracaklarını söyledi.
 
Ege Yönetim Danışmanları Derneği, 10 Ağustos günü seçimli olağanüstü̈ genel kurul toplantısını gerçekleştirildi. Divan başkanlık seçiminin ardından dernek konularının ele alındığı olağanüstü genel kurulda, gündem maddeleri gereğince yönetim, denetim ve meslek kurullarının seçimleri de tamamlandı.
Sonrasında yapılan seçimde yeni başkan Osman Vural seçilirken, yeni yönetim kurulu Şerif Yıldız, Sinan Gültekin, Mine Çertuğ, Gülin Ayan, Işıl Erbil ve Hulusi Oflas’tan oluşuyor. Derneğin diğer kurullarında ise Hakan Eriş, Pınar Kılıç, Hakan Selçuk, Arda Akıncı ve İnci Tokatlıoğlu yer alıyor.
 
‘Yönetim danışmanlığı mesleğine kimlik kazandıracağız’
 
Derneğin yeni başkanı Osman Vural seçim sonrasında yaptığı konuşmada derneğin kurucularına ve geçmiş dönemlerde görev yapan yöneticilerine teşekkür ederek yeni dönemde daha çok ulusal ve uluslararası düzeyde mesleki kimliklendirme konusuna eğileceklerini ve diğer yönetim danışmanları dernekleri ile başlatılmış olan Federasyon çalışmalarına destek vereceklerini belirtti.
 
Yönetim danışmanlığı hizmetinin, mesleki, teknik, ahlaki ve profesyonel, standart, kural düşünce ve uygulaması olan bir meslek olarak gelişmesine yardımcı olmak, hizmetin kalitesini ve mesleğin, gerek icra edenler gerekse hizmeti kullananlar nezdinde saygınlığını geliştirmek ve yaymak amacıyla İzmir’de kurulmuş olan Ege Yönetim Danışmanları Derneği’ni büyütmeyi ve geliştirilmeyi görev bileceklerini söyleyen Osman Vural, ekibiyle beraber ortak akıl ile yönetim danışmanlığı mesleğini daha ileriye taşıyacaklarını kaydetti. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894