• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Spa Ve Fıtness Merkezleri Dijitalleşiyor

Spa Ve Fıtness Merkezleri Dijitalleşiyor
Spa ve Fitness abonelikleri internete taşınıyor, müşterilerine online kanallarla 7/24 hizmet sunan işletmeler yeni gelir modellerine kapı aralıyor

Spa ve Fitness abonelikleri internete taşınıyor, müşterilerine online kanallarla 7/24 hizmet sunan işletmeler yeni gelir modellerine kapı aralıyor.

Spa ve Fitness merkezlerinin telefonla satış ve pazarlama faaliyetlerine başlaması, daha önce hiç erişilemeyen bir müşteri kitlesine ulaşmalarını sağladı ve böylelikle ciddi bir gelir kalemi oluşturdu. Ancak çağrı merkezleri üzerinden gerçekleşen tele pazarlama faaliyetleri, 7/24 internete bağlı yaşayan dijital çağın tüketici kitlesinin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamıyor. Abonelik veya ürün alımı öncesinde internette araştırma yapan dijital kullanıcılar, günün hangi saati olursa olsun, karar verdikleri anda rezervasyon yaptırmak ya da abonelik başlatmak istiyor. Bu ihtiyaca yanıt vererek, başarılı bir müşteri deneyimi sağlamak için çok kanallı bir satış ve pazarlama iletişimine ihtiyaç duyuluyor.

Protel'in Reservation Assistant çözümünün modülleri arasında yer alan Web Shop, işletmelerin ürün ve hizmetlerini internet üzerinden müşterilerine sunmalarına olanak tanıyor. Çok kanallı satış ve pazarlama trendiyle tanışarak abonelerine dijital kanallar üzerinden etkin erişim sağlayan Spa ve Fitness merkezleri, 7/24 bağlantılı yaşam tarzını yeni gelir modellerine dönüştürüyor.

ÇOK KANALLI SATIŞ, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ VE İŞLETME GELİRLERİNİ ARTIRIYOR

Spa ve Fitness merkezlerinin internet üzerinden günün her saati rezervasyon almalarını ve paket hizmet satışı yapmalarını sağlayan online satış modülü Web Shop, böylelikle ziyaret saatleri dışında aktif bir iletişim sunarak satışları artırıyor. Web Shop modülüyle hizmete ilişkin aromatik yağ, losyon ya da fitness ekipmanı gibi ürünlerinin de internet yoluyla satışını gerçekleştiren Spa ve Fitness işletmeleri, yeni gelir modelleri oluşturabiliyor.

Çok kanallı satışın ayrıcalıklarıyla tanışan Spa ve Fitness merkezleri, Reservation Assistant’ın Web Shop çözümüyle sadakat programları ve kişiye özel kampanyalarla müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşıyor. Müşteriler web üzerinden paket hizmetin yanı sıra, hediye sertifikalar alarak işletmelerin erişim ağını da genişletiyor. Birbiriyle entegre işleyen süreçler sayesinde satın alınan sertifikaların e-posta ya da posta ile gönderimi Web Shop üzerinden yönetiliyor.

ŞİRKET İÇİ ETKİNLİKLER WEB SHOP İLE ZENGİNLEŞİYOR

Spa ve masaj gibi hizmetler, kurumsal şirketlerin çalışan bağlılığını ve motivasyonunu artırmak için yaptıkları etkinliklerde popüler bir hediyeye dönüşüyor. Şirketler, çalışanlarına hediye edecekleri bu tür hizmetleri yine Spa ve Fitness merkezlerinin Web Shop arayüzünü kullanarak toplu alımlarla temin edebiliyor. Hediye Spa ve masaj hizmetleri, çalışanlara birer kart olarak dağıtılıyor. Kartların üzerinde yazan kodlarla sisteme giriş yapanlar, belirlenen programı uygun saatler içinde diledikleri işletmede kullanabiliyor. Aynı uygulama, bireysel kullanıcılar için de ideal bir hediye seçimi olarak öne çıkıyor.

PROTEL HAKKINDA

1989 yılında kurulan Protel, konuk ağırlama teknoloji çözümleri alanında Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi şirketleri arasında yer almaktadır. Konaklama ve yiyecek-içecek sektörlerine yazılım ve donanım altyapısı sağlamakta, otel ve restoranlara yönelik uçtan uca yönetim ve operasyon çözümleri sunmaktadır. Sunduğu teknoloji çözümleriyle, işletmelerde yönetim ve operasyonu kolaylaştırırken verimliliği arttırmayı hedeflemektedir. Protel’in çözümleri bugün Türkiye genelinde 8.240 aktif müşteri, 100.000’den fazla otel odası, 12.000 POS terminali ve indirilme sayısı toplamda 700.000’i bulan mobil uygulamalarda kullanılmaktadır. Kendi Ar-Ge bölümü de bulunan Protel, Türkiye’nin ilk 500 bilişim şirketinin belirlendiği araştırmada bilgi teknolojileri şirketleri listesinde 51. sırada yer alıyor. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894