• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Aliağa Belediyesi’nden Asfalt Seferberliği

Aliağa Belediyesi’nden Asfalt Seferberliği
Aliağa Belediyesi, çeşitli kurumların uzun süredir yürüttüğü altyapı çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen Aliağa’nın cadde ve sokaklarını yenilemek üzere düğmeye bastı.

Aliağa Belediyesi, çeşitli kurumların uzun süredir yürüttüğü altyapı çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen Aliağa’nın cadde ve sokaklarını yenilemek üzere düğmeye bastı. Özellikle de son dönemde Aliağa kamuoyunun tepkisini çeken bozuk yolların asfaltlanması için harekete geçen Aliağa Belediyesi, tüm ekipleriyle birlikte hummalı bir çalışma başlatarak adeta seferberlik ilan etti.


Aliağa Belediyesi’nden Asfalt Seferberliği paylaşan: egeplay

Bu kapsamda ilçe merkezinde asfalt seferberliği başlatan Aliağa Belediyesi, tamamı 1 milyon 300 bin metre kare olan ana cadde ve sokakların 700 bin metre karelik birinci kısmını 90 iş günü içerisinde asfaltlamayı hedefliyor. Mevsimsel şartlar uygun olduğu sürece mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz yapılacak olan çalışmalarda Fen İşlerine bağlı ekiplere Temizlik İşleri ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler de destek verecek. Asfaltlama faaliyetleri çerçevesinde çevre düzenlemelerini de sürdürecek olan Aliağa Belediyesi’nin bu çalışmaları merkez mahallelerden ilçe geneline uzanacak. 

ÇALIŞMALARA 19 MAYIS CADDESİ’NDEN BAŞLANDI
Asfalt seferberliğine Yalı Mahallesi’nde bulunan 19 Mayıs Caddesi’nden başlayan Aliağa Belediyesi’nin sürpriz bir şekilde başlattığı hummalı çalışmalar halk nezdinde memnuniyetle karşılanırken çalışmaların 19 Mayıs Caddesi’nden başlaması ise manidar bulundu. Belediye ekipleri buradaki asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürürken park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler de ağaç budama, çevre temizliği, kaldırım düzenlemesi gibi çevre düzenlemesine yönelik faaliyetlerde bulunuyor. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da çalışmaları yerinde takip ediyor.

BAŞKAN SERKAN ACAR: “ALİAĞA’NIN DEĞİŞİMİ YOLUNDA HİÇBİR ENGEL TANIMAYACAĞIM”
Başlatılan asfalt seferberliği ile ilgili kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Aliağa halkını bilgilendiren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, göreve geldiği ilk günden bu yana hiçbir zaman siyaset yapmayacağının, tek derdinin Aliağa olduğunun ve Aliağa’nın değişimi yolunda hiçbir engel tanımayacağının bir kez daha altını çizdi.

“ALİAĞA HALKINA YAMAYI REVA GÖRDÜLER”
Aliağa Belediyesi olarak Aliağa halkına yamayı reva görmeyeceklerini, artık yap boz devrinin sona erdiğini ve zorunlu olmadıkça kazı çalışmasına müsaade etmeyeceklerini belirten Başkan Serkan Acar, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli Aliağalılar; Mazbatamı aldığım ilk günden beri üstüne basa basa siyaset yapmayacağımı, tek derdimin Aliağa olduğunu, Aliağa’nın değişimi yolunda hiçbir engel tanımayacağımı söylemiştim.

Tam 1,5 yıldır ben ve ekibim, uzun yıllardır çözüm bekleyen alt yapı sorunlarının çözülebilmesi için, kurumların koordinasyonunu sağlamak ve bir an önce alt yapı çilemizin bitmesi için çalışmak zorundaydık. Ve tabi ki susmak ve işin içerisine siyaset sokmadan, engellemelere takılmadan sabretmemiz gerekiyordu.
Farkındasınızdır ilk defa Aliağa'da İzsu, Gediz Elektrik, Vodafone, Superonline, İzmirgaz, Telekom aynı anda hep beraber çalışıyorlar. Ama biliniz ki, alt yapı kazı ruhsatlarını ben değil Büyükşehir veriyor, ama biliniz ki, alt yapı firmalarından yolun tamiri için kazı bedellerini büyükşehir alıyor, ama biliniz ki, kaç metrelik yol olursa olsun, sorumluluk hangi belediyede olursa olsun yolları düzeltmesi ve yapması gereken büyükşehir.

Son 15 gündür büyükşehir çalışmalarına bir baktık ki onca çileye ve sıkıntıya katlanan Aliağa halkına yamayı reva gördüler.
Ve biz bugün itibari ile ‘o yol senin’ ‘bu yol benim’ demeden altyapısı biten mahallelerimizin tüm sokak ve caddelerinin asfaltlanma çalışmasına adam gibi başladık. Neyse geçtik...

Bu 1,5 yıl içerisinde şahsım ve ekibime siyasilerin haksızlık yaptığını düşünsem de ben Şehr-ül Eminim. Ben trilyonlarca lira parayı altyapı bitmeden sokağa atıp bu milletin parasının vebaline giremezdim. Milletim bu saatten sonra bilsin, gerisi umurumda değil.
Ben ‘Yap Boz Devri Bitti, Güle Güle Kullanın’ diyorum.
Milletimize hayırlı, Siyasilere örnek olsun...
‘Az Laf, Çok İş...’
Selam ve Dua İle...”

//EGE BASIN GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

İzmir, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894