• BIST 8719.9
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Eski Aliağaspor Futbolcularından Aliağa Halkına Çağrı

Eski Aliağaspor Futbolcularından Aliağa Halkına Çağrı
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 3 haftada namağlup unvanının sürdüren Aliağa FK Futbol Kulübü için bu sezon tüm Aliağa tek yürek oldu.

Eski Aliağaspor Futbolcularından Aliağa Halkına Çağrı

Aliağa FK için eski Aliağaspor Futbolcularından Aliağa halkına Çağrı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 3 haftada namağlup unvanının sürdüren Aliağa FK Futbol Kulübü için bu sezon tüm Aliağa tek yürek oldu. Şehirde esnaftan ticaret erbabına, öğrencisinden emeklisine herkes sarı siyahlı takımın bu sezon şampiyon olarak profesyonel liglere yükselmesi için tribünlerde yerini alıyor.
Aliağa'nın geçmişte futbol oynamış efsane isimlerinden oluşan Aliağa Masterler Kulübü, yarın oynanacak olan Aliağa FK- Saruhanlı Belediyespor maçı öncesi son antrenmanda sarı siyahlı oyuncu ve teknik heyete baklava sürprizli moral ziyareti yaptı.

Masterlerden Aliağa FK'ya baklavalı destek ziyareti 
Geçmişte yeşil sahalarda fırtına gibi esen Veteran futbolculardan oluşan Aliağa Masterler Kulübü oyuncuları, 23 Ekim Pazar günü Bölgesel Amatör Ligin 4.  haftasında Aliağa Atatürk Stadında Saruhanlı Belediye Spor ile karşılaşacak olan Aliağaspor FK'nın idmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Aliağa FK'ya Şehirden büyük destek
23 Ekim Pazar günü Aliağa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada ilk düdük saat 15.00’te çalacak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Aliağaspor FK'ya  baklava dopingi geldi. Aliağa  Masterler,  Aliağaspor FK antrenmanını ziyaret etti. Ziyarette Aliağa Masterler yöneticileri ve oyuncuları, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek Saruhanlı Belediye Spor maçı öncesi moral verdi.
Şapcı’dan  Aliağa Halkına Çağrı
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aliağaspor FK  Antrenörü Hakan Şapcı, “Bu ziyaret takımımıza Saruhanlı Belediye Spor ile oynayacağı maç öncesi büyük moral oldu. Hedefimiz taraftarımızın desteğiyle Saruhanlı Belediye Spor maçını da kazanmak. Tüm  Aliağa Halkımızı Tribünlerimize  destek olmaya davet ediyoruz” dedi.
 

Eski Futbolcular Aliağa FK'nın başarısı için tek yürek
Aliağa Masterler futbol takımı oyuncusu olan ve yıllarca Aliağa Spor genç takımında top oynayan İbrahim Eroğlu  “Aliağa'da futbolu seven bir kişi olarak Aliağa spor takımına hep birlikte daha fazla sahip çıkmalıyız. Takımı Profesyonel ligde  görmek istiyoruz. Bundan sonra her zaman takımımızın yanında olacağız” dedi
 

Hepimizin, Çocuklarımızın Geleceği Aliağa Spor FK
1996 – 2003 yılında Aliağaspor formasında  top koşturan Özgür Orhan da yaptığı açıklamada, “Aliağa FK'nın şehirle tamamen bütünleşmesi ile başarıya ulaşacağız. Bu sene tribünlerimiz halkımız tarafından tamamen doldurularak, tam destek verilerek Aliağa 3 lige çıkmalı.  Aliağamızı temsil eden bir futbol takım ise ve  adı Aliağa ise  renklerin önemi yok. Renkler her zaman değişir; bugün yeşil beyaz olur, yarın sarı kırmızı olur, sarı siyah olur. Bir çok şehirde bu böyle olmuştur.  Önemli olan Aliağa nın ruhunu hissetmektir. Önemli olan, Aliağa taraftarlık bilincine sahip olmaktır.  Burada  futbolla gönül veren hepimizin, çocukların geleceği Aliağa spor FK var. Bugüne bakmalıyız, geleceğe bakmalıyız. Şehrimizin, takımın hedefi 3 lige çıkmaktır. Biz destek verirsek Aliağaspor büyür. Takımızı desteklemeyiz. Halkımız şehrimizin bu takımına sahip çıkmalı ve tribünleri tamamen doldurmalı. Kendi sahamızda oynanan maçlarda mutlak suretle tribünleri doldurmalıyız. Bizler Masterler olarak maçlarda tribünlerde yerimizi alacağız” dedi.
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894