• BIST 8800.18
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

‘Dersimiz Futbol’ İmza Günü Etkinliğiyle Okuyucuyla Buluşuyor

‘Dersimiz Futbol’ İmza Günü Etkinliğiyle Okuyucuyla Buluşuyor
Aliağa Belediyesi tarafından 2014 yılında kurulan Aliağa Kent Kitaplığı’nın 19. yayını ‘Dersimiz Futbol; Futbol Eğitiminde Sağlıklı Beslenme, Antrenman ve Oyun Kuralları’ 25 Kasım 2022 Cuma günü düzenlenecek olan imza günü etkinliğiyle okuyucusuyla buluşu

Aliağa Belediyesi tarafından 2014 yılında kurulan Aliağa Kent Kitaplığı’nın 19. yayını ‘Dersimiz Futbol; Futbol Eğitiminde Sağlıklı Beslenme, Antrenman ve Oyun Kuralları’ 25 Kasım 2022 Cuma günü düzenlenecek olan imza günü etkinliğiyle okuyucusuyla buluşuyor. Aliağa Gençlik Merkezi’nde saat 18.00’de başlayacak etkinlik futbola gönül vermiş tüm sporseverlere açık olacak. Aliağa Belediyesi Futbol Okulları Sorumlusu Alper Peker’in kitapları imzalamasıyla birlikte eserin ilk dağıtımı da yapılacak.

‘Dersimiz Futbol’ adlı kitapta, futbolun dünyada ve Türkiye'de gelişimi, Aliağa'da futbolun tarihi, Aliağa'daki spor kulüpleri, futbol spor okulları, futbol oyun kuralları, antrenman ve beslenme rehberi, sağlık gibi konular yanında Aliağa'da yaşamını yitirmiş antrenör ve sporculara ilişkin bilgiler yer alıyor. Aliağa'da spor tarihi ve kültürüyle ilgili yayınlanan ilk yayın olma özelliğine sahip kitapta; Aliağa Futbol tarihine ilişkin görseller ile Aliağa'nın Cumhuriyet dönemindeki spor faaliyetlerini gözler önüne seren bilgiler yer alıyor. Okurlar, eseri 28 Kasım 2022 Pazartesi gününden itibaren Aliağa Belediyesi merkez hizmet binası zemin katında bulunan Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden de ücretsiz olarak temin edebilecek.  

ALTYAPI ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİNE YÖNELİK OLARAK HAZIRLANDI
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın Aliağa Kültür Vizyonu projeleri kapsamında 2014 yılında başlattığı Aliağa Kent Belleği ve Arşivi çalışmaları 9 yılda 19 eser kazandırdı. Tarihten arkeolojiye, doğa ve çevre yayınlarından coğrafi yayınlara kadar Aliağa'nın kültürel mirası ve kent belleği ile ilgili yayınlarıyla büyük ilgi gören Aliağa Belediyesi Aliağa Kent Kitaplığı yayınevi son olarak spora gönül veren spor altyapı öğrencileri ve ailelerine yönelik “Dersimiz Futbol; Futbol Eğitiminde Sağlıklı Beslenme, Antrenman ve Oyun Kuralları” kitabını yayınladı. Kitap ilk olarak 5.000 adet basıldı. Yeni yayınların da hazırlıklarını sürdüren Yayınevi, cumhuriyetin 100. yılı kapsamında 2023 yılında birçok yeni yayını da okuyucuyla buluşturacak.

 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894