• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Başkan Soyer “Askıda Bilet” için çağrı yaptı

Başkan Soyer “Askıda Bilet” için çağrı yaptı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yol masrafları nedeniyle ailelerinin yaşadığı şehre gitmekte zorlanan 3 bin 403 öğrenciye Kurban Bayramı öncesinde 350 liralık ulaşım yardımı yapılacağını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yol masrafları nedeniyle ailelerinin yaşadığı şehre gitmekte zorlanan 3 bin 403 öğrenciye Kurban Bayramı öncesinde 350 liralık ulaşım yardımı yapılacağını duyurdu. Başkan Soyer daha fazla öğrenciye ulaşabilmek için “Askıda Bilet” kampanyası başlattıklarını da söyleyerek “Bize katılın, dayanışmayı büyütelim” dedi.      

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda üniversite öğrencilerine desteğini sürdürüyor. Eğitim yardımından yemeğe, ücretsiz nakliyeden çamaşırhane hizmetine kadar gençler için birçok proje yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kez de şehirlerarası otobüs bileti almakta zorlanan öğrenciler için harekete geçti. Başkan Tunç Soyer, Kurban Bayramı öncesinde sosyal yardım alan ailelerin üniversitede okuyan çocuklarının eve dönüş biletlerini karşılayacaklarını belirterek 3 bin 403 öğrenciye 350 liralık ulaşım yardımı yapılacağını duyurdu.

“Harekete geçin”
Başkan Soyer, daha fazla öğrenciye ulaşabilmek için “Askıda Bilet” kampanyası başlattıklarını da söyleyerek “Sevgili İzmirliler! Askıda Bilet uygulamamızla imkanları sınırlı öğrencilerimizin biletini ödeyebilir ve onlara ulaşım desteği sağlayabilirsiniz. Gençlik kenti İzmir’imizin, gençlerine hareket özgürlüğü sağlamak için harekete geçin! Daha fazla gencimize ulaşabilmemiz için tüm hemşehrilerimizi bu dayanışmanın bir parçası olmaya davet ediyorum” dedi.

Askıda Bilet kampanyasına nasıl katılım sağlanır?
“Askıda Bilet” uygulamasına katılmak isteyen İzmirliler, bizizmir.com sitesi üzerinden “Askıda Bilet Al” sekmesine tıklayarak bilet bekleyen öğrencilerle buluşuyor ve kampanyaya destek olabiliyor.  Öğrenciler ise “Askıya Bilet Bırak” sekmesiyle nereden nereye gideceğini, gideceği tarihi ve öğrenci belgesini sisteme yükleyerek bilet başvurusunu oluşturabiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894