• BIST 9548.09
  • Altın 2504.628
  • Dolar 32.501
  • Euro 34.5626
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

Başkan Gürbüz CHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Gürbüz CHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri Kenan Düzgün ve Tuncay Şentürk ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkan Fatih Gürbüz, CHP İzmir İl Başkanlığı yeni yönetim binasının tüm İzmir’e hayırlı olmasını diledi.
Başkan Gürbüz, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e; 2021 yılı boyunca Foça Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve ilçede yaşayan vatandaşlara sunulan hizmetler konusunda bilgiler verdi. Hafta başında İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımına başlanan 850 metrelik Foça Büyük Deniz Sahil Düzenleme Projesi ve Büyükşehir Belediyesi desteği ile devam eden projeler; 5 kilometrelik Değirmenlik Caddesi araç ve bisiklet yolu, kaldırım düzenlemesi ile Foça Kalesi ikinci etap projesi (seyir terasları ve bilgilendirme platformu) çalışmaları ve Atatürk Sosyal Yaşam Merkezi hakkında bilgiler aktardı.
Foça İlçe heyeti ile makamında ve toplantı odasında görüşmeler gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ziyaretleri dolayısıyla Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e, İlçe Başkanı Ayla Yılmaz’a ve beraberindekilere teşekkür ederek, vatandaşlara sunulan çalışmalar ve hizmetler konusundaki memnuniyetini belirtti.
Görüşmede Türkiye gündemi ve genel siyaset konularının yanı sıra CHP Foça İlçe Örgütünün gerçekleştirdiği çalışmalar da değerlendirildi.
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Saniye Bora Fıçı’ya teşekkür etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894