• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Alto'dan Üyelerine Yönelik Hizmet Noktası

Alto'dan Üyelerine Yönelik Hizmet Noktası
​Üyelerinin zaman ve emek kaybına uğramamaları adına çeşitli dijital projeleri hayata geçiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Oda üyelerinin gerçekleştirecekleri işlemler ile ilgili bir düzenlemeye ihtiyaç duymaları durumunda Oda dışına çıkmadan gerekli düze

Üyelerinin zaman ve emek kaybına uğramamaları adına çeşitli dijital projeleri hayata geçiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Oda üyelerinin gerçekleştirecekleri işlemler ile ilgili bir düzenlemeye ihtiyaç duymaları durumunda Oda dışına çıkmadan gerekli düzenlemeleri yapabilmeleri için ‘Üye Hizmet Noktası’ oluşturdu.

Hayata geçirilen ‘Üye Hizmet Noktası’ ile birlikte; Ticaret Sicili, Oda Sicili, KOSGEB gibi ALTO bünyesinde gerçekleştirilen pek çok işlemde Oda üyeleri kendileri ve şirketleri ile ilgili düzenlemeleri (Mersis, E-Devlet vb.) ofislerine gitmeden gerçekleştirebilecek.

Uygulamaya alınan hizmet noktası ile ilgili değerlendirmede bulunan ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk,Üyelerimize daha kaliteli, daha hızlı hizmet verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İşlemlerimizde dijitalleşmeye uyum sağlayarak, zamanın en önemli sermaye olduğu günümüz iş dünyasında üyelerimizin de memnun kalacaklarıuygulamaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda; Ticaret Sicili İlanlarının elektronik ortamda Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’ne gönderilmesi ve 2 saat içerisinde” işlemlerinin altyapı çalışmalarını tamamlayarak uygulamaya aldık. Ardından Ticaret Sicili belgelerini Mersis üzerinden üyelerimize elektronik ortamdan vermeye başladık. Yük veya yolcu taşıma sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz için çok önemli olan ve daha önce il Odaları bünyesinde gerçekleştirilen Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) hizmeti yetkisini aldık. Böylece üyelerimizin dijital ehliyet için il merkezlerine gitmelerine gerek kalmadı, hem zaman hem emek hem de maliyet açısından tasarruf sağladık. Yenilediğimiz web sitemiz ile üyelerimizin almaları gereken evrakları ve ödemelerini online olarak gerçekleştirebilmelerini sağladık. Uygulamaya aldığımız ‘Üye Hizmet Noktası’ ile birlikte üyelerimiz Odamızdaki işlemleri ile ilgili bir düzenleme yapmaları gerektiğinde buradan ayrılmadan söz konusu işlemlerini yapabilecekler. Günümüzde zamanın etkin kullanımı çok önemli o yüzden hayata geçirdiğimiz uygulamanın amacına hizmet edeceğini düşünüyoruz. Üyelerimizin memnuniyetini artırmak amacıyla yürüttüğümüz girişim ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894