• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

2018 Yılında 5 Bin Cerrahi Operasyon Gerçekleştirildi

2018 Yılında 5 Bin Cerrahi Operasyon Gerçekleştirildi
Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Obezite ve Estetik Enstitüleri, yanında Plastik

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Obezite ve Estetik Enstitüleri, yanında Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği ile de hizmet veren Nişantaşı Hastanesi, yeni konseptiyle geniş spektrumlu sağlık çözümleri sunmaya devam ediyor. 2018 yılında yaklaşık 5 bin cerrahi operasyonun yüzde 50’sinin estetik ve plastik cerrahi alanında gerçekleştirildiği Nişantaşı Hastanesi’nde bu sayının yüzde 70’ini yurtdışından gelen hastalar oluşturdu.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Ortadoğu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Nişantaşı Hastanesi; Obezite ve Estetik Enstitüleri ile İstanbul’un merkezinde konuklarına sağlık hizmeti sunuyor. Hastane, Obezite Enstitüsü’nde obezitenin derecesi ve tipine bağlı olarak, bireyin yaşına, yaşam şekline göre değişik düzeylerde ağırlık kaybı sağlanması ve kilo hedefine sağlıklı yollardan ulaşılmasını sağlıyor. Obezite tedavisi sonrası ağırlık kaybıyla birlikte, hastanın sağlığının geliştirilmesi ve risklerinin azaltılmasına yönelik ağırlık yönetimine odaklanılıyor. Tedavi sonrası yaşam boyu obezite yönetimi ile hastalarına bu uzun süreçte destek oluyor. 

Yenilenen hastane konsepti ile ilgili açıklama yapan Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Nusret Kayhan Apaydın, “Nişantaşı Hastanesi bünyesinde yer alan ve Türkiye’de bir ilk olan Obezite Enstitüsü ile obeziteyi yaşam boyu kontrol altında tutan yeni yaklaşımlarla hizmet vermeye başladık. Bunun yanı sıra geçen yıl kurduğumuz Estetik Enstitüsü yaklaşımıyla estetik ve plastik cerrahi alanında da en yeni teknolojiler ve deneyimli cerrahlarımızla göz alıcı başarılara imza atıyoruz. 2018 yılında toplam 5 bin cerrahi operasyon gerçekleştirdik. 2019 yılında özellikle çağın sorunu olan obezite yanında estetik ve plastik cerrahi ile saç ekimi alanlarına yoğunlaşmayı ve yenilenen konseptimizle büyümeyi hedefliyoruz” dedi. 

ESTETİK CERRAHİDE EN YENİ TRENDLER

Nişantaşı Hastanesi’nde, fonksiyonel burun düzeltme, endoskopik yüz-alın germe, kaş kaldırma, göz kapağı estetiği, kulak kepçesindeki estetik problemlerin düzeltilmesi, çene düzeltme operasyonları gibi tüm estetik cerrahi operasyon türleri uygulanıyor. Liposuction, izsiz meme estetiği, popo estetiği ve karın germe gibi vücut estetikleri hastanın talebine ve vücut yapısına göre kombine de uygulanıyor. Tek bir operasyon içerisinde birkaç işlemin birlikte olması vücuda en uygun görünüm kazanmasını sağlamakla birlikte maliyet açısından daha tek tek yapılan işlemlere oranda daha uygun olması hastalar tarafından sıklıkla tercih edilmekte.

AMELİYATSIZ ESTETİK İLE ACISIZ GÜZELLİK

Ameliyatsız cilt gençleştirme teknikleri ile yüksek teknolojiye sahip lazer tabanlı medikal cihazlar kullanılarak ciltte oluşan leke, skar (yara), kırışıklık gibi tedaviler gerçekleştiriliyor. Ayrıca medikal estetik ile dolgu uygulamaları, botoks, lazer tedavileri, cilt yenileme gibi birçok estetik uygulama yapılıyor. Söz konusu tedavilerde, uygulamalar ameliyatsız olarak gerçekleştirilerek hastanın cildine en uygun yöntem ile tedavi sağlanıyor. Hızlı ve günübirlik işlemler olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen işlemler sonrası hastalar sosyal hayatına rahatlıkla devam edebiliyor.

SAÇ EKİMİNDE EN YENİ UYGULAMALAR İLE HİZMET VERİYOR

Çeşitli saç ekimi teknikleriyle yerli ve yabancı hastalara en uygun çözümlerin sunulduğu Nişantaşı Hastanesi’nde hastanın uygunluk durumuna göre FUE (Follicular Unit Extraction) saç ekimi, kaş ekimi, tıraşsız saç ekimi, saç dolgusu, kök hücre saç tedavisi, PRP (Platelet Rich Plasma) saç tedavisi ve mezoterapi gibi çok çeşitli yöntemler ile hizmet veriliyor. Hastaların saç yapısına en uygun modelleme uzman dermatolog tarafından yapılarak saç yönüne göre uygun teknikler ile saç ekimi gerçekleştiriliyor. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894