05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

MCBÜ STRATEJİK PLANLAMA TOPLANTISI'17"YE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Kulübü tarafından düzenlenen "Stratejik Planlama Toplantısı'17", Manisa Giritligil Otel’de gerçekleştirildi.

MCBÜ Stratejik Planlama Toplantısı'17"ye Ev Sahipliği Yaptı

21 Şubat 2017 Salı 12:35

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Kulübü tarafından düzenlenen "Stratejik Planlama Toplantısı'17", Manisa Giritligil Otel’de gerçekleştirildi.

Yerelden ulusala varan bir ağ oluşturmak misyonuyla kurulan İnşaat Mühendisliği Öğrenci Toplulukları Birliği (İMTB)’te yer alan 44 üniversitenin inşaat ve yapı kulüpleri, her yıl çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda MCBÜ İnşaat Kulübü tarafından organize edilen "Stratejik Planlama Toplantısı'17"de, 25 üniversiteden çok sayıda öğrenci Manisa’da bir araya geldi.

TUKSAD, ER Prefabrik ve Mantosür firmalarının sponsorluğunda hayata geçirilen etkinlik, farklı üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrencilerin bilgi alışverişinde bulunmasına imkan sağladı.

Toplantıda konuşan MCBÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Hidrolik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, “Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmasından gurur duyuyoruz. Bu toplantıların farklı üniversitelerin öğrencilerinin iletişim kurmalarına ve iş hayatlarına katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.