18 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

KÖPRÜBAŞI’NDA BÜYÜKŞEHİR VAR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Köprübaşı’nda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet verdiği birimlerde incelemeler yaptı.

Köprübaşı’nda Büyükşehir Var

25 Kasım 2016 Cuma 15:44

KÖPRÜBAŞI’NDA BÜYÜKŞEHİR VAR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Köprübaşı’nda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet verdiği birimlerde incelemeler yaptı. İlk olarak Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, daha sonra Köprübaşı İtfaiye Amirliği ve Köprübaşı ilçe mezarlığında da incelemeler yaptı.

Köprübaşı’na ziyarette bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçede Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde incelemeler yaptı. Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nde incelemelerine başlayan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Sağlık İşleri Daire Başkanı F. Gözde Koç, İtfaiye Şube Müdür Mehmet Kaleli ile birlikte Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem eşlik etti. Koordinasyon İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personellerle sohbet eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, daha sonra yapım çalışmaları devam eden Özcan Akçiçek Parkı’nda incelemeler yaptı. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, İtfaiye Amirliği’ni de ziyaret ederek görevli itfaiye personelleri ile bir araya gelmesinin ardından Köprübaşı ilçe mezarlığında tamamlanan kilit parke taşı çalışmalarını inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, son olarak İtfaiye Amirliği’nin taşınması planlanan binada incelemeler yaparak, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.