05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

KAZAK TURİZMİNE TÜROFED DESTEĞİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kazakistan’ın Çimkent şehrine gönderilen heyet, bölge otelcilerine otelcilik eğitimi verdi.

Kazak Turizmine TÜROFED Desteği

14 Aralık 2016 Çarşamba 09:02

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kazakistan’ın Çimkent şehrine gönderilen heyet, bölge otelcilerine otelcilik eğitimi verdi. TÜROFED adına geçtiğimiz günlerde Çimkent’e giden deneyimli otel yöneticisi Rasim Erbakan, otelcilere “global otel yöneticiliği” hakkında eğitim verdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Güney Kazakistan Bölgesi Turizm Sektörü Geliştirme Merkezi işbirliğinde Kazakistan’ın Çimkent şehrinde yer alan otel yöneticileri otel yöneticiliği konusunda eğitime tabi tutuldu.

Eğitim heyeti Çimkent’te
Türkiye’den Çimkent’e giden eğitmenler bölgedeki otel yöneticilerine global otel yöneticiliği hakkında eğitimler verdi. TÜROFED adına Çimkent’e giden deneyimli otel yöneticisi Rasim Erbakan, otel genel müdürleri, otel satış ve pazarlama direktörleri ve otel sahiplerine bir haftalık eğitim verdi.

Türkiye’yi model alıyorlar
Çimkent’te verdikleri eğitimlerin gayet verimli geçtiğimi söyleyen Rasim Erbakan, bölge otel yöneticilerinin eğitimlere büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Erbakan yaptıkları eğitim hakkında bilgi verdi: “Çimkent’te bulunduğum 1 hafta boyunca global otel yöneticiliği hakkında bölge otel yöneticilerine bilgi ve deneyimlerimizi aktardık. Çimkent otelcilikte yeni gelişen bir bölge. Bu nedenle otel yöneticiliği ve otel servis kaliteleri tam anlamıyla oturmamış. Türkiye’nin turizm ve otelcilik anlamında büyük bir yol kat ettiğini biliyorlar ve bu nedenle Türkiye’yi bu konuda model alıyorlar. Çimkent, 3-5 sene içinde otelcilik anlamında ciddi bir gelişim gösterecek.” / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.