30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

KARAALİ’DE 5 KİLOMETRELİK DERE TEMİZLİK ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Karaali Mahallesi’nde başladığı dere temizlik çalışmasını tamamlayarak vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı

Karaali’de 5 Kilometrelik Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı

22 Kasım 2017 Çarşamba 11:38

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Karaali Mahallesi’nde başladığı dere temizlik çalışmasını tamamlayarak vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmaları ile vatandaşların özellikle yağışlı havalarda yaşadığı sıkıntılara son veriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre’nin Karaali Mahallesi’nde başladığı 5 kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı. Mahallede yer alan DSİ sulama kanalında yapılan çalışma ile dere yatağı rüsubattan arındırıldı. Yapılan çalışma ile sulama kanalında yağışlı havalarda yaşanabilecek olası taşkınların önüne geçildi.  

“ÇALIŞMALARDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Karaali Mahalle Muhtarı Salih Bulut, “Çalışmalardan çok memnunuz. Su akışının sağlıklı bir hale gelmesinin yanı sıra deremizdeki kötü koku da gitti. Görüntü kirliği de ortadan kalktı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.